Avietės su citrina žiemai

Avietės su citrina žiemai

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
1 val.

Apie receptą

Jei žiemai aviečių uogienę ne virsite, o tiesiog įtrinsite cukrumi, joje bus kur kas daugiau vitaminų ir skonio. O kad būtų dar naudingiau, įdėkite citrinos. Taigi, jūsų dėmesiui aviečių uogienė su citrina be virimo! Avietes tokiai uogienei imkite sausas, be gedimo požymių. Geriau neplauti, todėl turite būti visiškai tikri dėl uogų kokybės. Ši uogienė laikoma šaldytuve.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avietės
    1 kilogramas
  • Cukrus
    1,2 kilogramo
  • Citrina
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Uogas išrūšiuokite, citriną gerai nuplaukite minkštu šepetėliu ir nusausinkite.
    1. Uogas išrūšiuokite, citriną gerai nuplaukite minkštu šepetėliu ir nusausinkite.
  • Avietes sudėkite į gilų dubenį ir suberkite cukrų, išmaišykite.
    2. Avietes sudėkite į gilų dubenį ir suberkite cukrų, išmaišykite.
  • Reklama
  • Nutarkuokite citrinos žievelę ir suberkite į dubenį su uogomis ir cukrumi.
    3. Nutarkuokite citrinos žievelę ir suberkite į dubenį su uogomis ir cukrumi.
  • Nulupkite baltąją citrinos dalį ir supjaustykite gabalėliais, pašalindami sėklas ir sudėkite į dubenį su avietėmis.
    4. Nulupkite baltąją citrinos dalį ir supjaustykite gabalėliais, pašalindami sėklas ir sudėkite į dubenį su avietėmis.
  • Reklama
  • Viską sutrinkite trintuvu iki kol ištirps cukrus ir masė taps vientisa.
    5. Viską sutrinkite trintuvu iki kol ištirps cukrus ir masė taps vientisa.
  • Uogienę išdėliokite į sterilizuotus, sausus stiklainius ir nedelsdami uždarykite.
    6. Uogienę išdėliokite į sterilizuotus, sausus stiklainius ir nedelsdami uždarykite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai