Aviečių uogienė su bananais
4.5 (2 įvertinimai)
1 Porcija
19 val.
Apie receptą
Norėdami pagaminti įdomaus skonio aviečių uogienę, tiesiog pridėkite bananų. Uogienė gaunama su vaisių aromatu. Tai puiki galimybė paįvairinti ruošinius žiemai. Tokią uogienę galima ruošti ne tik iš šviežių uogų, bet ir iš šaldytų. Norėdami tai padaryti, avietes pirmiausia reikia atšildyti. Laikykite šią uogienę sausoje, vėsioje vietoje. Galima patiekti su blynais, pyragais, naudoti kaip pyragėlių įdarą ar tiesiog prie arbatos.
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Uogos /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avietės500 gramų
-
Bananas200 gramų Cukrus
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Išrūšiuokite uogas, sudėkite į dubenį ir pabarstykite cukrumi. Palikite 6 valandas, kad uogos išsiskirtų sultis.
-
Reklama
-
3. Uogas ir cukrų perkelkite į puodą storu dugnu. Bananus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, suberkite į avietes.
-
4. Uogienę užvirinkite ant vidutinės ugnies, sumažinkite ugnį ir troškinkite, nugriebdami putas, 30 minučių. Paruoštą karštą uogienę išdėliokite į sausus sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždarykite. Apverskite stiklainius aukštyn kojomis ir leiskite atvėsti šioje padėtyje. Atvėsusią uogienę apverskite ir laikykite.
-
Reklama
-
5. Gerų pasiruošimų!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama