Aviečių suflė

Aviečių suflė

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Jei mėgstate purius ir subtilius desertus, šis paprastas aviečių suflė receptas jums puikiai tiks. Nuo tokio skanėsto neįmanoma atsiplėšti. Nežinote, kuo pasilepinti kuo nors skaniu? Uogų desertai idealiai tinka suaugusiems ir vaikams. Aviečių suflė receptas yra gana paprastas, o rezultatas viršys visus jūsų lūkesčius. Purus ir labai apetiškas desertas, galintis užimti deramą vietą net ir gero restorano meniu.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avietinė
    300 gramų
  • Cukraus pudra
    pagal skonį
  • Kukurūzų miltai
    2 šaukštai
  • Kiaušinių baltymai
    10 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Sviestas
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visų pirma reikia tinkamai nuplauti uogas ir sudėti į trintuvą. Įpilkite vandens ir plakite iki vientisos masės.
    1. Visų pirma reikia tinkamai nuplauti uogas ir sudėti į trintuvą. Įpilkite vandens ir plakite iki vientisos masės.
  • Kad aviečių suflė būtų minkšta ir be grūdelių, išplaktas uogas reikia pertrinti per sietelį.
    2. Kad aviečių suflė būtų minkšta ir be grūdelių, išplaktas uogas reikia pertrinti per sietelį.
  • Reklama
  • Į sutrintą tyrę suberkite cukraus pudrą ir troškinkite ant silpnos ugnies. Retkarčiais pamaišydami, avietes šiek tiek pavirkite ir visišk...
    3. Į sutrintą tyrę suberkite cukraus pudrą ir troškinkite ant silpnos ugnies. Retkarčiais pamaišydami, avietes šiek tiek pavirkite ir visiškai ištirpinkite miltelius. Cukraus pudros kiekis priklauso nuo uogų saldumo ir jūsų skonio pageidavimų.
  • Į nedidelį indą supilkite persijotus kukurūzų miltus ir įpilkite šiek tiek vandens. Kruopščiai išmaišykite, kad miltuose nebūtų gabalėlių.
    4. Į nedidelį indą supilkite persijotus kukurūzų miltus ir įpilkite šiek tiek vandens. Kruopščiai išmaišykite, kad miltuose nebūtų gabalėlių.
  • Reklama
  • Kambario temperatūros baltymus, atsargiai atskirtus nuo trynių, sumaišykite su žiupsneliu druskos. Pradėkite plakti mažu greičiu, palaips...
    5. Kambario temperatūros baltymus, atsargiai atskirtus nuo trynių, sumaišykite su žiupsneliu druskos. Pradėkite plakti mažu greičiu, palaipsniui didindami. Baltymai turi tapti tankūs.
  • Į baltymus atsargiai suberkite miltus ir uogas. Viską išmaišykite sklandžiais judesiais, kad masė liktų puri, tik tada bus teisingas avie...
    6. Į baltymus atsargiai suberkite miltus ir uogas. Viską išmaišykite sklandžiais judesiais, kad masė liktų puri, tik tada bus teisingas aviečių suflė gaminimo receptas.
  • Reklama
  • Nedideles formeles kruopščiai ištepkite sviestu. Supilkite mišinį į formą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę. Suflė kepkite vidutinėje temp...
    7. Nedideles formeles kruopščiai ištepkite sviestu. Supilkite mišinį į formą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę. Suflė kepkite vidutinėje temperatūroje apie 13-15 minučių. Prieš patiekiant, ant viršaus galite pabarstyti šiek tiek cukraus pudros ir uždėti keletą aviečių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai