Aviečių kišas

Aviečių kišas

5 (3 įvertinimai)

3-4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Aviečių kišas, kitaip sakant atviro užpilo pyragas. Paruošti visai nesunk net pradedančioji šeimininkė gali su tuo susitvarkyti. Sekite receptą ir rezultatas tikrai jus pradžiugins ir išvaizda ir savo skoniu!

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avietės
    300~400 gramų
  • Kvietiniai miltai
    300 gramų
  • Sviestas
    140 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Cukrus
    200 gramų (50 gramų tešloje, 150 gramų įdaru)
  • Grietinė
    200 gramų
  • Kepimo milteliai tešlai
    1/2 šaukštelio
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Dubenyje sumaišykite miltus, 50 gramų cukraus, kepimo miltelius ir druską. Išmaišykite.
    2. Dubenyje sumaišykite miltus, 50 gramų cukraus, kepimo miltelius ir druską. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Į dubenį su miltais įtrinkite šaltą sviestą.
    3. Į dubenį su miltais įtrinkite šaltą sviestą.
  • Pradėkite minkyti šaukštu. Kai tik tešla pradeda formuotis gumulėliais, minkykite rankomis.
    4. Pradėkite minkyti šaukštu. Kai tik tešla pradeda formuotis gumulėliais, minkykite rankomis.
  • Reklama
  • Paruošta tešla turi būti minkšta, gali truputį trupėti. Suapvalinkite tešlą.
    5. Paruošta tešla turi būti minkšta, gali truputį trupėti. Suapvalinkite tešlą.
  • Paimkite 26 cm kepimo indą, išklokite kepimo popieriumi. Supilkite tešlą į formą. Paskirstykite ją išilgai dugno, sudarydami aukštas puse...
    6. Paimkite 26 cm kepimo indą, išklokite kepimo popieriumi. Supilkite tešlą į formą. Paskirstykite ją išilgai dugno, sudarydami aukštas puses. Pyrago pagrindą pradurkite šakute. Pašauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 minučių.
  • Reklama
  • Padarykite užpildą. Į dubenį supilkite grietinę, įmuškite kiaušinį, 150 gramų cukraus. Išmaišykite.
    7. Padarykite užpildą. Į dubenį supilkite grietinę, įmuškite kiaušinį, 150 gramų cukraus. Išmaišykite.
  • Supilkite 50 gramų miltų.
    8. Supilkite 50 gramų miltų.
  • Reklama
  • Išmaišykite. Turėtumėte gauti masę, kurios konsistencija panaši į varškės.
    9. Išmaišykite. Turėtumėte gauti masę, kurios konsistencija panaši į varškės.
  • Grynas avietes dėkite į iškepusį pyrago pagrindą. Išlyginkite.
    10. Grynas avietes dėkite į iškepusį pyrago pagrindą. Išlyginkite.
  • Reklama
  • Ant viršaus supilkite įdarą. Naudodami šaukštą paskleiskite jį ant uogų. Pyragą dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 m...
    11. Ant viršaus supilkite įdarą. Naudodami šaukštą paskleiskite jį ant uogų. Pyragą dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių. Sprėskite pagal savo orkaitės ypatybes.
  • Praėjus nurodytam laikui, išimkite pyragą iš orkaitės. Jo viršus turi būti tolygiai iškepęs ir padengtas aukso rudos spalvos plutele.
    12. Praėjus nurodytam laikui, išimkite pyragą iš orkaitės. Jo viršus turi būti tolygiai iškepęs ir padengtas aukso rudos spalvos plutele.
  • Atvėsinkite pyragą formoje, tada perkelkite ir patiekite.
    13. Atvėsinkite pyragą formoje, tada perkelkite ir patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    14. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai