Aštrus padažas vištienai
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
5 min.
Apie receptą
Kartais prie vištienos norisi ko nors aštraus. Kodėl nepalepinus savęs kvapniu tirštu padažu? Padažas ruošiamas nevirinant ir netroškinant, tereikia sumaišyti ingredientus. Greita, paprasta, galima paruošti paskutinę akimirką, kai vištiena bus paruošta patiekti.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorų padažas300 gramų
-
Petražolės arba kalendra50 gramų
-
Česnakai4 skiltelės
-
Padažas ,,Tabasco,,3 lašai
-
Druska, malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Balzamiko kremas1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pomidorų padažą perkelkite į dubenį. Galite naudoti savo mėgstamą.
-
2. Susmulkinkite petražoles arba kalendrą. Pridėti į padažą.
-
Reklama
-
3. Įdėkite česnako, Tabasco padažo, balzamiko, druskos ir pipirų. Išmaišykite.
-
4. Padažas išeis vienalytis, šiek tiek pakeis spalvą. Jis taps tamsesnis.
-
Reklama
-
5. Perkelkite į padažui skirta indą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama