Aštrus padažas vištienai

Aštrus padažas vištienai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
5 min.

Apie receptą

Kartais prie vištienos norisi ko nors aštraus. Kodėl nepalepinus savęs kvapniu tirštu padažu? Padažas ruošiamas nevirinant ir netroškinant, tereikia sumaišyti ingredientus. Greita, paprasta, galima paruošti paskutinę akimirką, kai vištiena bus paruošta patiekti.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorų padažas
    300 gramų
  • Petražolės arba kalendra
    50 gramų
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Padažas ,,Tabasco,,
    3 lašai
  • Druska, malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Balzamiko kremas
    1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pomidorų padažą perkelkite į dubenį. Galite naudoti savo mėgstamą.
    1. Pomidorų padažą perkelkite į dubenį. Galite naudoti savo mėgstamą.
  • Susmulkinkite petražoles arba kalendrą. Pridėti į padažą.
    2. Susmulkinkite petražoles arba kalendrą. Pridėti į padažą.
  • Reklama
  • Įdėkite česnako, Tabasco padažo, balzamiko, druskos ir pipirų. Išmaišykite.
    3. Įdėkite česnako, Tabasco padažo, balzamiko, druskos ir pipirų. Išmaišykite.
  • Padažas išeis vienalytis, šiek tiek pakeis spalvą. Jis taps tamsesnis.
    4. Padažas išeis vienalytis, šiek tiek pakeis spalvą. Jis taps tamsesnis.
  • Reklama
  • Perkelkite į padažui skirta indą.
    5. Perkelkite į padažui skirta indą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai