Arbūzai su garstyčiomis žiemai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
19 val.
Apie receptą
Dalinuosi įdomiu arbūzų žiemai receptu. Pats laikas išbandyti, nes prasidėjo arbūzų sezonas. Marinuoti arbūzai – puikus užkandis! Žemiau aš jums papasakosiu išsamiau, kaip paruošti arbūzus su garstyčiomis žiemai. Patogiausias naudoti stiklainių dydis yra 1 litras. ir 0,5 l. Stiklainiai turi būti iš anksto sterilizuoti. Užkandis pikantiškas, šiek tiek aštrus ir labai skanus, būtinai išbandykite!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Arbūzas1 kilogramas
-
Vanduo450~500 mililitrų
-
Cukrus1.5 šaukštai
-
Druska1 šaukštas
-
Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
-
Citrinų rūgštis1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Arbūzą kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite. Tada supjaustykite dideliais griežinėliais, kurie tilps į stiklainį.
-
Reklama
-
3. Į stiklainį sudėkite arbūzo griežinėlius. Užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir palikite 10 minučių.
-
4. Nupilkite vandenį į puodą. Įpilkite druskos ir cukraus. Užvirinkite skystį.
-
Reklama
-
5. Į stiklainį įpilkite citrinos rūgšties ir garstyčių miltelių. Karštą marinatą supilkite į stiklainį. Užsukite dangtelį, apverskite ir padėkite į šiltą vietą, kol stiklainis visiškai atvės. Tada padėkite į vėsią vietą.
-
6. Arbūzai su garstyčiomis paruošti žiemai!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama