Apverstas vyšnių pyragas

Apverstas vyšnių pyragas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Noriu jums pasiūlyti paprastą, bet labai patrauklų naminio uogų pyrago receptą. Subtilus pyragas nuostabiai dera su vyšniomis, sudarydamas stulbinantį ansamblį, kurio neišbandyti neįmanoma. Šis receptas geras, nes uogas galima naudoti ne tik šviežias, bet ir šaldytas. Dėl išankstinio kepimo jie nesudrėkina tešlos. Taigi, ar esate pasirengęs išmokti kepti apverstą vyšnių pyragą? Tada prisiminkite ir pakartokite receptą savo virtuvėje!

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vyšnios
    600 gramų
  • Miltai
    450 gramų (maždaug)
  • Sviestas
    110 gramų
  • Grietinė
    200 gramų (arba natūralaus jogurto)
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    1 stiklinė (+ 2 šaukšteliai)
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Citrinos arba laimo žievelės
    2 arbatiniai šaukšteliai (+ 1 šaukštelis sulčių)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Karščiui atsparų indą ištepkite šaukšteliu lydyto sviesto.
    1. Karščiui atsparų indą ištepkite šaukšteliu lydyto sviesto.
  • Ant viršaus uždėkite kepimo popieriaus apskritimą.
    2. Ant viršaus uždėkite kepimo popieriaus apskritimą.
  • Reklama
  • Į formą sudėkite uogas, 2 arbatinius šaukštelius cukraus ir citrinos sultis. Įpilkite lydyto sviesto (rezervuodami apie 50 gramų). Viską ...
    3. Į formą sudėkite uogas, 2 arbatinius šaukštelius cukraus ir citrinos sultis. Įpilkite lydyto sviesto (rezervuodami apie 50 gramų). Viską atsargiai išmaišykite.
  • Uogas pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-50 minučių.
    4. Uogas pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-50 minučių.
  • Reklama
  • Norėdami paruošti pagrindą, į gilų dubenį persijokite miltus, druską ir kepimo miltelius. Suberkite cukrų, citrinos žievelę, įmuškite kia...
    5. Norėdami paruošti pagrindą, į gilų dubenį persijokite miltus, druską ir kepimo miltelius. Suberkite cukrų, citrinos žievelę, įmuškite kiaušinius.
  • Į tešlą sudėkite likusį sviestą, supilkite grietinę ir gerai išmaišykite.
    6. Į tešlą sudėkite likusį sviestą, supilkite grietinę ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Išimkite uogas iš orkaitės ir atvėsinkite. Tada paskleiskite tešlą lygiu sluoksniu.
    7. Išimkite uogas iš orkaitės ir atvėsinkite. Tada paskleiskite tešlą lygiu sluoksniu.
  • Ir grąžinkite keptuvę į orkaitę.
    8. Ir grąžinkite keptuvę į orkaitę.
  • Reklama
  • Kepkite pyragą, kol iškeps (patikrinkite mediniu iešmeliu arba dantų krapštuku) 45-55 minutes.
    9. Kepkite pyragą, kol iškeps (patikrinkite mediniu iešmeliu arba dantų krapštuku) 45-55 minutes.
  • Formoje šiek tiek atvėsinkite ir atsargiai apverskite.
    10. Formoje šiek tiek atvėsinkite ir atsargiai apverskite.
  • Reklama
  • Leiskite šiek tiek atvėsti, supjaustykite porcijomis ir patiekite, jei norite, užpilkite cukraus pudra, grietine arba jogurtu. Skanaus!
    11. Leiskite šiek tiek atvėsti, supjaustykite porcijomis ir patiekite, jei norite, užpilkite cukraus pudra, grietine arba jogurtu. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai