Apverstas pyragas su ananasais

Apverstas pyragas su ananasais

5 (2 įvertinimai)

9 Porcijos
1 val. 15 min.

Apie receptą

Apverstą pyragą galima gaminti su beveik bet kokiais vaisiais, tačiau ypač tinka su konservuotais ananasais. Receptas labai paprastas, o pyragas skanus! Pažvelgus į šį pyragą tikrai norėsis jį išsikepti, o paragavus norėsis pyrago dar ir dar. Užsirašykite receptą, tai verta!

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Uogos / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    190 gramų (75 gramai
  • Rudasis cukrus
    225 gramai
  • Ananasai
    9 gabaliukai (žiedai)
  • Šviežios vyšnios
    9 vnt (arba šaldytos)
  • Cukrus
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Vanilė
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Kvietiniai miltai
    250 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Pienas
    175 mililitrai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Ananasų žiedus ir vyšnias nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
    2. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Ananasų žiedus ir vyšnias nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
  • Reklama
  • Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Į formą supilkite rudąjį cukrų, sudėkite ištirpintą sviestą, išmaišykite, tolygiai išlyginkite ...
    3. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Į formą supilkite rudąjį cukrų, sudėkite ištirpintą sviestą, išmaišykite, tolygiai išlyginkite formos dugną.
  • Ant cukraus sluoksnio uždėkite ananasų žiedus, į žiedo vidų įdėkite vyšnias.
    4. Ant cukraus sluoksnio uždėkite ananasų žiedus, į žiedo vidų įdėkite vyšnias.
  • Reklama
  • Į plakimui skirtą dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite vanilę, minkštą sviestą, plakite mikseriu apie tris minutes.
    5. Į plakimui skirtą dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite vanilę, minkštą sviestą, plakite mikseriu apie tris minutes.
  • Sumaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius.
    6. Sumaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius.
  • Reklama
  • Maždaug 3 dozėmis pakaitomis įmaišykite miltų mišinį ir pieną į tešlą, toliau plakdami.
    7. Maždaug 3 dozėmis pakaitomis įmaišykite miltų mišinį ir pieną į tešlą, toliau plakdami.
  • Supilkite tešlą ant ananasų ir išlyginkite. Pašaukite į orkaitę 1 valandai, maždaug po 45 minučių uždenkite folija, kad pyragas nesudegtų...
    8. Supilkite tešlą ant ananasų ir išlyginkite. Pašaukite į orkaitę 1 valandai, maždaug po 45 minučių uždenkite folija, kad pyragas nesudegtų. Gatavą pyragą atvėsinkite apie 10 minučių, peiliu atskirkite nuo formos sienelių ir apverskite ant indo.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai