Apverstas pyragas su ananasais

Apverstas pyragas su ananasais

5 (2 įvertinimai)

9 Porcijos
1 val. 15 min.

Apie receptą

Apverstą pyragą galima gaminti su beveik bet kokiais vaisiais, tačiau ypač tinka su konservuotais ananasais. Receptas labai paprastas, o pyragas skanus! Pažvelgus į šį pyragą tikrai norėsis jį išsikepti, o paragavus norėsis pyrago dar ir dar. Užsirašykite receptą, tai verta!

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Uogos / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    190 gramų (75 gramai
  • Rudasis cukrus
    225 gramai
  • Ananasai
    9 gabaliukai (žiedai)
  • Šviežios vyšnios
    9 vnt (arba šaldytos)
  • Cukrus
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Vanilė
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Kvietiniai miltai
    250 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Pienas
    175 mililitrai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Ananasų žiedus ir vyšnias nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
    2. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Ananasų žiedus ir vyšnias nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
  • Reklama
  • Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Į formą supilkite rudąjį cukrų, sudėkite ištirpintą sviestą, išmaišykite, tolygiai išlyginkite ...
    3. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Į formą supilkite rudąjį cukrų, sudėkite ištirpintą sviestą, išmaišykite, tolygiai išlyginkite formos dugną.
  • Ant cukraus sluoksnio uždėkite ananasų žiedus, į žiedo vidų įdėkite vyšnias.
    4. Ant cukraus sluoksnio uždėkite ananasų žiedus, į žiedo vidų įdėkite vyšnias.
  • Reklama
  • Į plakimui skirtą dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite vanilę, minkštą sviestą, plakite mikseriu apie tris minutes.
    5. Į plakimui skirtą dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite vanilę, minkštą sviestą, plakite mikseriu apie tris minutes.
  • Sumaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius.
    6. Sumaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius.
  • Reklama
  • Maždaug 3 dozėmis pakaitomis įmaišykite miltų mišinį ir pieną į tešlą, toliau plakdami.
    7. Maždaug 3 dozėmis pakaitomis įmaišykite miltų mišinį ir pieną į tešlą, toliau plakdami.
  • Supilkite tešlą ant ananasų ir išlyginkite. Pašaukite į orkaitę 1 valandai, maždaug po 45 minučių uždenkite folija, kad pyragas nesudegtų...
    8. Supilkite tešlą ant ananasų ir išlyginkite. Pašaukite į orkaitę 1 valandai, maždaug po 45 minučių uždenkite folija, kad pyragas nesudegtų. Gatavą pyragą atvėsinkite apie 10 minučių, peiliu atskirkite nuo formos sienelių ir apverskite ant indo.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai