Apverstas obuolių pyragas su medumi ir imbieru

Apverstas obuolių pyragas su medumi ir imbieru

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Apversto pyrago receptas su obuoliais, medumi, maltu imbieru ir cinamonu. Patiekite kvapnų obuolių pyragą su plakta grietinėle.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    800 gramų
  • Sviestas
    4 šaukštai
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Imbieras
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pasukos
    1 stiklinė
  • Tamsi melasa
    1/3 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pasigaminkite įdarą. Obuolius nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių. Kepimo formą ištepkite svie...
    1. Pasigaminkite įdarą. Obuolius nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių. Kepimo formą ištepkite sviestu.
  • Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Įpilkite rudojo cukraus ir virkite ant vidutinės ugnies maišydami 4 minutes, tada įmaišykite žiup...
    2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Įpilkite rudojo cukraus ir virkite ant vidutinės ugnies maišydami 4 minutes, tada įmaišykite žiupsnelį druskos. Nukelkite nuo ugnies ir supilkite į paruoštą formą. Ant viršaus uždėkite obuolių skilteles taip, kad jos perdengtų viena kitą.
  • Reklama
  • Pasigaminkite tešlą. Naudodami mikserį, vidutiniu greičiu sutrinkite 1/2 puodelio sviesto ir cukraus. Padidinkite greitį iki didelio ir p...
    3. Pasigaminkite tešlą. Naudodami mikserį, vidutiniu greičiu sutrinkite 1/2 puodelio sviesto ir cukraus. Padidinkite greitį iki didelio ir plakite iki kreminės masės. Vidutiniame dubenyje suplakite kiaušinį, melasą, medų ir grietinėlę. Atskirame dubenyje išsijokite miltus, soda, druską, imbierą ir cinamoną. Į sviesto mišinį įpilkite miltų ir melasos mišinio ir švelniai išmaišykite. Supilkite tešlą į formą ant obuolių sluoksnio.
  • Kepkite 45–50 minučių. Leiskite atvėsti ant grotelių 10–15 minučių, tada apverskite pyragą ant didelės lėkštės.
    4. Kepkite 45–50 minučių. Leiskite atvėsti ant grotelių 10–15 minučių, tada apverskite pyragą ant didelės lėkštės.
  • Reklama
  • Obuolių pyragą patiekite šiltą arba šaltą su plakta grietinėle.
    5. Obuolių pyragą patiekite šiltą arba šaltą su plakta grietinėle.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai