Mėsos suktinukai su vištiena
5 (3 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei jūs ar jūsų šeima mėgstate daug mėsos, pažiūrėkite, kaip pasigaminti mėsos suktinuką su vištiena. Manau, savaime suprantama, kad kiaulienos suktinukai, įdaryti vištienos faršu, yra labai sotūs ir patrauklūs. Dėl miltų, kiaušinių ir džiūvėsėlių apkepimo patiekalas išeina labai traškus, o jei į įdarą įdėsite mėgstamų prieskonių, nuo jo atsiplėšti bus neįmanoma! Suktinukus galite patiekti karštus arba šaltus, tai skonio nesugadins.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena800 gramų
-
Vištienos faršas400 gramų
-
Česnakai4~5 skiltelės
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Miltai1 stiklinė
-
Džiūvėsėliai1 stiklinė
-
Druskapagal skonį
-
Pipirų mišinyspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą supjaustykite gabalėliais. Išmuškite iš abiejų pusių. Nedėkite druskos. Vištienos filė perkiškite per mėsmalę ir įberkite druskos, pipirų ir smulkinto česnako mišinio.
-
2. Sumaišykite įdarą. Jį plonu sluoksniu paskleiskite ant mėsos sluoksnio, nepasiekdami krašto. Atsargiai suvyniokite ritinį. Suplakti kiaušinius.
-
Reklama
-
3. Apvoliokite suktinukus iš pradžių miltuose, tada kiaušinyje, galiausiai – džiūvėsėliuose. Įdėkite suktinukus į šaldiklį 15 minučių.
-
4. Keptuvėje įkaitinkite didelį kiekį augalinio aliejaus ir apkepkite vyniotinius iš vienos pusės. Tada sumažinkite ugnį, apverskite suktinukus ir kepkite uždengę.
-
Reklama
-
5. Suktinukus galite lengvai apkepti iš abiejų pusių, tada pabaigti orkaitėje – rinkitės patys. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama