Mėsos suktinukai su vištiena

Mėsos suktinukai su vištiena

5 (3 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei jūs ar jūsų šeima mėgstate daug mėsos, pažiūrėkite, kaip pasigaminti mėsos suktinuką su vištiena. Manau, savaime suprantama, kad kiaulienos suktinukai, įdaryti vištienos faršu, yra labai sotūs ir patrauklūs. Dėl miltų, kiaušinių ir džiūvėsėlių apkepimo patiekalas išeina labai traškus, o jei į įdarą įdėsite mėgstamų prieskonių, nuo jo atsiplėšti bus neįmanoma! Suktinukus galite patiekti karštus arba šaltus, tai skonio nesugadins.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    800 gramų
  • Vištienos faršas
    400 gramų
  • Česnakai
    4~5 skiltelės
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Miltai
    1 stiklinė
  • Džiūvėsėliai
    1 stiklinė
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirų mišinys
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą supjaustykite gabalėliais. Išmuškite iš abiejų pusių. Nedėkite druskos. Vištienos filė perkiškite per mėsmalę ir įberkite druskos, p...
    1. Mėsą supjaustykite gabalėliais. Išmuškite iš abiejų pusių. Nedėkite druskos. Vištienos filė perkiškite per mėsmalę ir įberkite druskos, pipirų ir smulkinto česnako mišinio.
  • Sumaišykite įdarą. Jį plonu sluoksniu paskleiskite ant mėsos sluoksnio, nepasiekdami krašto. Atsargiai suvyniokite ritinį. Suplakti kiauš...
    2. Sumaišykite įdarą. Jį plonu sluoksniu paskleiskite ant mėsos sluoksnio, nepasiekdami krašto. Atsargiai suvyniokite ritinį. Suplakti kiaušinius.
  • Reklama
  • Apvoliokite suktinukus iš pradžių miltuose, tada kiaušinyje, galiausiai – džiūvėsėliuose. Įdėkite suktinukus į šaldiklį 15 minučių.
    3. Apvoliokite suktinukus iš pradžių miltuose, tada kiaušinyje, galiausiai – džiūvėsėliuose. Įdėkite suktinukus į šaldiklį 15 minučių.
  • Keptuvėje įkaitinkite didelį kiekį augalinio aliejaus ir apkepkite vyniotinius iš vienos pusės. Tada sumažinkite ugnį, apverskite suktinu...
    4. Keptuvėje įkaitinkite didelį kiekį augalinio aliejaus ir apkepkite vyniotinius iš vienos pusės. Tada sumažinkite ugnį, apverskite suktinukus ir kepkite uždengę.
  • Reklama
  • Suktinukus galite lengvai apkepti iš abiejų pusių, tada pabaigti orkaitėje – rinkitės patys. Gero apetito!
    5. Suktinukus galite lengvai apkepti iš abiejų pusių, tada pabaigti orkaitėje – rinkitės patys. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai