Apelsininis pyragas

Apelsininis pyragas

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Apelsininį pyragą lengva pagaminti. Viską išmaišome ir įdedame į orkaitę! Tai puikus pyragas šaltiems žiemos vakarams prie arbatos. Išimkite pyragą iš formos, kai jis atvės. Jis taps sandarus ir nesusilaužys. Kad silikoninė forma tarnautų ilgai, nuplaukite ją šiltu vandeniu.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    200 gramų
  • Cukrus
    130 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus
    130 mililitrų
  • Vanilinis cukrus
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Apelsinas
    1 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, jie turi būti kambario temperatūros.
    1. Paruoškite visus ingredientus, jie turi būti kambario temperatūros.
  • Pirmiausia reikia nutarkuoti apelsino žievelę. Nuimame tik oranžinį sluoksnį. Stengiamės neliesti balto.
    2. Pirmiausia reikia nutarkuoti apelsino žievelę. Nuimame tik oranžinį sluoksnį. Stengiamės neliesti balto.
  • Reklama
  • Išspaudžiame apelsino sultis. Viskas turi būti atskiruose induose.
    3. Išspaudžiame apelsino sultis. Viskas turi būti atskiruose induose.
  • Išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi.
    4. Išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi.
  • Reklama
  • Reikia plakti, kol susidarys purios ir stabilios putos.
    5. Reikia plakti, kol susidarys purios ir stabilios putos.
  • Į šį mišinį įpilkite aliejaus, apelsinų sultis, sudėkite apelsino žievelę ir vanilinį cukrų. Šiek tiek pamaišykite.
    6. Į šį mišinį įpilkite aliejaus, apelsinų sultis, sudėkite apelsino žievelę ir vanilinį cukrų. Šiek tiek pamaišykite.
  • Reklama
  • Dabar sumaišykite miltus su kepimo milteliais.
    7. Dabar sumaišykite miltus su kepimo milteliais.
  • Išsijokite miltus.
    8. Išsijokite miltus.
  • Reklama
  • Pamažu maišykite tešlą ir suberkite miltus.
    9. Pamažu maišykite tešlą ir suberkite miltus.
  • Mūsų tešla yra paruošta. Supilkite į silikoninę formą. Aš naudojau 24 cm skersmens formą.
    10. Mūsų tešla yra paruošta. Supilkite į silikoninę formą. Aš naudojau 24 cm skersmens formą.
  • Reklama
  • Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.
    11. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.
  • Pyragą papuoškite cukraus pudra.
    12. Pyragą papuoškite cukraus pudra.
  • Laukiame, kol pyragas atvės ir patiekiame su arbata! Gero apetito!
    13. Laukiame, kol pyragas atvės ir patiekiame su arbata! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai