Apelsininis pyragas
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Apelsininį pyragą lengva pagaminti. Viską išmaišome ir įdedame į orkaitę! Tai puikus pyragas šaltiems žiemos vakarams prie arbatos. Išimkite pyragą iš formos, kai jis atvės. Jis taps sandarus ir nesusilaužys. Kad silikoninė forma tarnautų ilgai, nuplaukite ją šiltu vandeniu.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai200 gramų
-
Cukrus130 gramų
-
Saulėgrąžų aliejus130 mililitrų
-
Vanilinis cukrus2 arbatiniai šaukšteliai
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Apelsinas1 vnt
-
Druska1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus, jie turi būti kambario temperatūros.
-
2. Pirmiausia reikia nutarkuoti apelsino žievelę. Nuimame tik oranžinį sluoksnį. Stengiamės neliesti balto.
-
Reklama
-
3. Išspaudžiame apelsino sultis. Viskas turi būti atskiruose induose.
-
4. Išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi.
-
Reklama
-
5. Reikia plakti, kol susidarys purios ir stabilios putos.
-
6. Į šį mišinį įpilkite aliejaus, apelsinų sultis, sudėkite apelsino žievelę ir vanilinį cukrų. Šiek tiek pamaišykite.
-
Reklama
-
7. Dabar sumaišykite miltus su kepimo milteliais.
-
8. Išsijokite miltus.
-
Reklama
-
9. Pamažu maišykite tešlą ir suberkite miltus.
-
10. Mūsų tešla yra paruošta. Supilkite į silikoninę formą. Aš naudojau 24 cm skersmens formą.
-
Reklama
-
11. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.
-
12. Pyragą papuoškite cukraus pudra.
-
13. Laukiame, kol pyragas atvės ir patiekiame su arbata! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama