Antis granatų padaže

Antis granatų padaže

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Antis yra gana įnoringa paruošimo ir skonio atžvilgiu. Šiandien siūlau pasigaminti skanią porcijinę antį su gražia plutele ir pikantišku skoniu. Puikus pasirinkimas šventiniams pietums ar vakarienei! Antį kepti dalimis labai patogu, kai nenorite susitepti, pavyzdžiui, pjaustant visą gatavą skerdeną. Plutelė yra gražios, įdegusios spalvos ir kepant iš jos išsiskiria riebalai. Antį galite patiekti su bet kokiu garnyru arba tiesiog su šviežiomis daržovėmis.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Antis
    400 gramų (bet kokios dalys)
  • Padažas
    3 šaukštai (granatų)
  • Grūdinės garstyčios
    1 šaukštas
  • Sojų padažas
    1 šaukštas (aštrus)
  • Aliejus
    2 šaukštai (bekvapis ir beskonis)
  • Adžika
    1/4 arbatinio šaukštelio (sausas)
  • Druska
    pagal skonį
  • Sausas česnakas
    1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus antienos kepimui.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus antienos kepimui.
  • Nuplaukite ir nusausinkite antienos kojas. Antį pasūdykite, pipiruokite ir pabarstykite sausa adžika. Viską gerai išmaišyti.
    2. Nuplaukite ir nusausinkite antienos kojas. Antį pasūdykite, pipiruokite ir pabarstykite sausa adžika. Viską gerai išmaišyti.
  • Reklama
  • Dubenyje sumaišykite garstyčias, Narsharab granatų padažą, augalinį aliejų ir sojų padažą.
    3. Dubenyje sumaišykite garstyčias, Narsharab granatų padažą, augalinį aliejų ir sojų padažą.
  • Gautu marinatu užpilkite antį ir padėkite į šaltą vietą trims valandoms.
    4. Gautu marinatu užpilkite antį ir padėkite į šaltą vietą trims valandoms.
  • Reklama
  • Antį dėkite į kepimo indą, užpilkite marinatu ir uždenkite folija. Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 50 mi...
    5. Antį dėkite į kepimo indą, užpilkite marinatu ir uždenkite folija. Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 50 minučių.
  • Nuo formos nuimkite foliją, užpilkite susidariusiomis sultimis ir kepkite dar 10-15 min., kol pasidarys norima plutelė. Paruoštą antį iš ...
    6. Nuo formos nuimkite foliją, užpilkite susidariusiomis sultimis ir kepkite dar 10-15 min., kol pasidarys norima plutelė. Paruoštą antį iš karto patiekite Narsharab granatų padaže.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai