Antis granatų padaže
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
4 val.
Apie receptą
Antis yra gana įnoringa paruošimo ir skonio atžvilgiu. Šiandien siūlau pasigaminti skanią porcijinę antį su gražia plutele ir pikantišku skoniu. Puikus pasirinkimas šventiniams pietums ar vakarienei! Antį kepti dalimis labai patogu, kai nenorite susitepti, pavyzdžiui, pjaustant visą gatavą skerdeną. Plutelė yra gražios, įdegusios spalvos ir kepant iš jos išsiskiria riebalai. Antį galite patiekti su bet kokiu garnyru arba tiesiog su šviežiomis daržovėmis.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Antis400 gramų (bet kokios dalys)
-
Padažas3 šaukštai (granatų)
-
Grūdinės garstyčios1 šaukštas
-
Sojų padažas1 šaukštas (aštrus)
-
Aliejus2 šaukštai (bekvapis ir beskonis)
-
Adžika1/4 arbatinio šaukštelio (sausas)
-
Druskapagal skonį
-
Sausas česnakas1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus antienos kepimui.
-
2. Nuplaukite ir nusausinkite antienos kojas. Antį pasūdykite, pipiruokite ir pabarstykite sausa adžika. Viską gerai išmaišyti.
-
Reklama
-
3. Dubenyje sumaišykite garstyčias, Narsharab granatų padažą, augalinį aliejų ir sojų padažą.
-
4. Gautu marinatu užpilkite antį ir padėkite į šaltą vietą trims valandoms.
-
Reklama
-
5. Antį dėkite į kepimo indą, užpilkite marinatu ir uždenkite folija. Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 50 minučių.
-
6. Nuo formos nuimkite foliją, užpilkite susidariusiomis sultimis ir kepkite dar 10-15 min., kol pasidarys norima plutelė. Paruoštą antį iš karto patiekite Narsharab granatų padaže.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama