Angliški skrebučiai
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Angliškas skrebutis yra puikus pasirinkimas sotiems savaitgalio pusryčiams. Patikėkite, rezultatas to vertas. Skrebučius patiekite su kava, arbata ar kitais mėgstamais gėrimais. Batono riekeles apkepinsime karštoje keptuvėje, tačiau recepto gudrybė ta, kad atskirai paruošime padažą, kuriuo užpildysime skrebučius. Padažo sudėtis labai įdomi – alus, garstyčios, sūris, vištienos trynys ir sviestas.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Batonas4~5 riekelės
-
Sviestas60 gramų
-
Šviesus alus – 70 mililitrų
-
Kietasis sūris60 gramų
-
Garstyčių pupelės1 valgomasis šaukštas
-
Kiaušinio trynys1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Gerai įkaitinkite keptuvę, lengvai aptepkite sviestu. Batono riekeles sudėkite į keptuvę, apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
3. Nedidelėje keptuvėje arba puode ištirpinkite sviestą.
-
4. Į ištirpintą sviestą supilkite šviesų alų.
-
Reklama
-
5. Tada į keptuvę sudėkite garstyčias ir kietąjį sūrį, tarkuotą drožlėmis. Maišydami virkite padažą ant silpnos ugnies.
-
6. Tada keptuvę įdėkite vieną kiaušinio trynį.
-
Reklama
-
7. Troškinkite, kol padažas sutirštės, nuolat maišydami, pagardinkite druska ir pipirais.
-
8. Sutepkite skrebučius padažu ir patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama