Angliški skrebučiai

Angliški skrebučiai

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Angliškas skrebutis yra puikus pasirinkimas sotiems savaitgalio pusryčiams. Patikėkite, rezultatas to vertas. Skrebučius patiekite su kava, arbata ar kitais mėgstamais gėrimais. Batono riekeles apkepinsime karštoje keptuvėje, tačiau recepto gudrybė ta, kad atskirai paruošime padažą, kuriuo užpildysime skrebučius. Padažo sudėtis labai įdomi – alus, garstyčios, sūris, vištienos trynys ir sviestas.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Batonas
    4~5 riekelės
  • Sviestas
    60 gramų
  • Šviesus alus – 70 mililitrų
  • Kietasis sūris
    60 gramų
  • Garstyčių pupelės
    1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušinio trynys
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Gerai įkaitinkite keptuvę, lengvai aptepkite sviestu. Batono riekeles sudėkite į keptuvę, apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos sp...
    2. Gerai įkaitinkite keptuvę, lengvai aptepkite sviestu. Batono riekeles sudėkite į keptuvę, apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Nedidelėje keptuvėje arba puode ištirpinkite sviestą.
    3. Nedidelėje keptuvėje arba puode ištirpinkite sviestą.
  • Į ištirpintą sviestą supilkite šviesų alų.
    4. Į ištirpintą sviestą supilkite šviesų alų.
  • Reklama
  • Tada į keptuvę sudėkite garstyčias ir kietąjį sūrį, tarkuotą drožlėmis. Maišydami virkite padažą ant silpnos ugnies.
    5. Tada į keptuvę sudėkite garstyčias ir kietąjį sūrį, tarkuotą drožlėmis. Maišydami virkite padažą ant silpnos ugnies.
  • Tada keptuvę įdėkite vieną kiaušinio trynį.
    6. Tada keptuvę įdėkite vieną kiaušinio trynį.
  • Reklama
  • Troškinkite, kol padažas sutirštės, nuolat maišydami, pagardinkite druska ir pipirais.
    7. Troškinkite, kol padažas sutirštės, nuolat maišydami, pagardinkite druska ir pipirais.
  • Sutepkite skrebučius padažu ir patiekite.
    8. Sutepkite skrebučius padažu ir patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai