Anglijos blynai

Anglijos blynai

5 (1 įvertinimai)

3-5 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Pasilepinkite Anglijos karalienės pusryčių receptu išmokdami gaminti krumpetą. Tegul pavadinimas jūsų negąsdina, šis patiekalas labai panašus į mums įprastus blynus, tik šie yra nuostabesni ir švelnesni. Paprastai krumpetų storis yra apie 2-2,5 centimetro. Juos būtina valgyti karštus, galima patiekti su kuo nors aštroku, sūriu ar saldžiu. Labai tiks, jei ant viršaus uždėsite virtą kiaušinį, patepsite paštetu ar sviestu. Jei turite metalinių skardinių, pvz., kondensuoto pieno skardinių, jas galite perpjauti, kad susidarytų puikios apvalios formos.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    150~200 gramų
  • Pienas
    150 mililitrų
  • Vanduo
    5 šaukštai
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Grietinėlė
    1 valgomasis šaukštas
  • Sausos mielės
    1,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Miltus persijokite į dubenį, centre padarykite duobutę ir įmuškite vieną kiaušinį, suberkite cukrų. Viską kruopščiai išmaišome. Pieną sum...
    1. Miltus persijokite į dubenį, centre padarykite duobutę ir įmuškite vieną kiaušinį, suberkite cukrų. Viską kruopščiai išmaišome. Pieną sumaišykite su vandeniu ir supilkite į dubenį, viską išmaišykite.
  • Mieles atskieskite keliais šaukštais šilto vandens, išmaišykite ir palikite išbrinkti. Į tešlai skirtą dubenį plona srovele supilkite pra...
    2. Mieles atskieskite keliais šaukštais šilto vandens, išmaišykite ir palikite išbrinkti. Į tešlai skirtą dubenį plona srovele supilkite praskiestas mieles. Į tešlą įpilkite šaukštą riebios grietinėlės, išmaišykite ir palikite šiltoje vietoje 30-40 minučių.
  • Reklama
  • Gaminame specialias formas kepiniams. Foliją sulenkiame 2-3 sluoksniais, patepame sviestu ir darome apvalią formą. Formą galite pritvirti...
    3. Gaminame specialias formas kepiniams. Foliją sulenkiame 2-3 sluoksniais, patepame sviestu ir darome apvalią formą. Formą galite pritvirtinti sąvaržėlėmis arba segtukais.
  • Keptuvę dedame ant ugnies, supilame saulėgrąžų aliejų ir įkaitiname. Paruoštas formeles dedame ant karštos keptuvės, į kiekvieną pilame p...
    4. Keptuvę dedame ant ugnies, supilame saulėgrąžų aliejų ir įkaitiname. Paruoštas formeles dedame ant karštos keptuvės, į kiekvieną pilame po 3 šaukštus tešlos. Kai krumpetės pakils iki pusės, išimkite formą ir apverskite. Kepkite iš kitos pusės iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Iš keptuvės krumpetes perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius, perkelkite į lėkštę ir patiekite karštą a...
    5. Iš keptuvės krumpetes perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius, perkelkite į lėkštę ir patiekite karštą ant stalo. Galima pabarstyti cukraus pudra.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai