Amerikietiška lazanija

Amerikietiška lazanija

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ši lazanija ruošiama be Bešamelio padažo, bet su skania rikota. Labai skanu ir sveika, nes rikotoje yra daug kalcio. Be to, yra daug kietojo sūrio ir daržovių. Paruoškime amerikietišką lazaniją. Lazanijai reikia paruošti kelis svarbius komponentus: pomidorų padažą, varškės mišinį iš rikotos ir kiaušinių bei daug tarkuoto sūrio. Visi ingredientai sluoksniuojami į kepimo indą. Paruošta lazanija labai sodri, sultinga ir skani! Geros dienos!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    400 gramų
  • Pomidorai
    800 gramų (savo sultyse)
  • Česnako skiltelė
    2 vnt
  • Baltasis svogūnas
    2 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Salierai
    2 vnt
  • Raudonas vynas
    100 gramų
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Rikota
    400 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Mocarela sūris
    100 gramų
  • Parmezano sūris
    100 gramų
  • Makaronų lakštai
    6 vnt
  • Petražolės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Susmulkinkite svogūnus, morkas ir salierų stiebus. Susmulkinkite česnaką ir sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Visas dar...
    1. Susmulkinkite svogūnus, morkas ir salierų stiebus. Susmulkinkite česnaką ir sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Visas daržoves pakepinkite 3-4 minutes. Suberkite džiovintas itališkas žoleles ir maltą mėsą ir išmaišykite. Supilkite vyną, sudėkite pomidorus su sultimis ir sutrinkite šakute. Troškinkite ant silpnos ugnies maišydami 10-15 minučių, tada nukelkite nuo ugnies ir leiskite padažui užvirti keletą valandų. Jei spaudžia laikas, padažą naudokite iš karto. Druska ir pipirai pagal skonį.
  • Rikotą sumaišykite su kiaušiniu ir kapotomis petražolėmis.
    2. Rikotą sumaišykite su kiaušiniu ir kapotomis petražolėmis.
  • Reklama
  • Pirmą sluoksnį į formą įpilkite pomidorų padažo su malta mėsa, ant viršaus uždėkite lazanijos lakštus. Dedame rikotą.
    3. Pirmą sluoksnį į formą įpilkite pomidorų padažo su malta mėsa, ant viršaus uždėkite lazanijos lakštus. Dedame rikotą.
  • Ant rikotos uždėkite sluoksnį pomidorų padažo ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Padėkite paskutinį lazanijos lakštų sluoksnį ir pomidorų pa...
    4. Ant rikotos uždėkite sluoksnį pomidorų padažo ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Padėkite paskutinį lazanijos lakštų sluoksnį ir pomidorų padažą su malta mėsa.
  • Reklama
  • Skardą pašaukite į orkaitę, kepkite 25 minutes, 175 laipsnių temperatūroje. Tada patiekalą apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 15...
    5. Skardą pašaukite į orkaitę, kepkite 25 minutes, 175 laipsnių temperatūroje. Tada patiekalą apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 15 minučių.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai