Žydiškas užkandis
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jau daug metų ruošiau šį sūrio, kiaušinių ir majonezo užkandį ir tik neseniai sužinojau, kad šis man žinomas receptas priklauso žydų virtuvei. Aš jums papasakosiu, kaip paruošti žydišką užkandį. Galimi keli šio patiekalo patiekimo variantai: įprastu pavidalu, iš kurio užkandis valgomas su krekeriais ar žydiška duona, o modernesnis – patiekimas tartletėse. Paįvairinti gatavo patiekalo skonį nelabai įmanoma, išskyrus tai, kad galima rinktis lydytą sūrį su įvairiais priedais (pavyzdžiui, su grybais, su kumpiu, su žolelėmis ir pan.).
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas1 šaukštas
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Majonezas2 šaukštai
-
Lydytas sūris100 gramų
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Lydytą sūrį dedu į šaldiklį 15-20 minučių, tuo pat metu išverdu kiaušinius, tada atvėsinu po šaltu vandeniu ir nulupu.
-
2. Šaldytą lydytą sūrį sutarkuoju stambia tarka.
-
Reklama
-
3. Virtus kiaušinius taip pat sutarkuoju stambia tarka ir sudedu į sūrį.
-
4. Dedu 2 šaukštus majonezo ir 1 šaukštą lydyto sviesto.
-
Reklama
-
5. Kruopščiai sumaišykite mišinį, minkykite jį šakute, kol gausite vienalytę konsistenciją.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama