Žuvis su vynuogėmis orkaitėje

Žuvis su vynuogėmis orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Pati raudona žuvis yra labai skani, tačiau jei ją gamindami įdėsite šiek tiek vynuogių, ji įgaus pikantišką natą. Panaudokite idėją! Žuvį su vynuogėmis galite patiekti su bet kokiu garnyru. Vynuogės su svogūnais troškinant tampa minkštos ir gali būti patiekiamos kaip padažas. Grietinė suteikia žuviai kreminį skonį ir daro ją švelnią. Vietoj grietinės galite naudoti riebų natūralų jogurtą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Uogos / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žuvis raudona
    2 vnt (kepsneliai)
  • Grietinė
    100 gramų
  • Vynuogės
    70 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Vynuoges nuplaukite, nuimkite stiebus ir supjaustykite ketvirčiais. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
    2. Vynuoges nuplaukite, nuimkite stiebus ir supjaustykite ketvirčiais. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite sumaišytas vynuoges su svogūnais, druska ir pipirais. Žuvies kepsnelius pasūdykite, ...
    3. Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite sumaišytas vynuoges su svogūnais, druska ir pipirais. Žuvies kepsnelius pasūdykite, pipiruokite ir išdėliokite ant svogūnų ir vynuogių pagalvės.
  • Kepsnelius aptepkite grietine.
    4. Kepsnelius aptepkite grietine.
  • Reklama
  • Formą su žuvimi pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 25-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
    5. Formą su žuvimi pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 25-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai