Žuvis su vynuogėmis orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Pati raudona žuvis yra labai skani, tačiau jei ją gamindami įdėsite šiek tiek vynuogių, ji įgaus pikantišką natą. Panaudokite idėją! Žuvį su vynuogėmis galite patiekti su bet kokiu garnyru. Vynuogės su svogūnais troškinant tampa minkštos ir gali būti patiekiamos kaip padažas. Grietinė suteikia žuviai kreminį skonį ir daro ją švelnią. Vietoj grietinės galite naudoti riebų natūralų jogurtą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Uogos /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žuvis raudona2 vnt (kepsneliai)
-
Grietinė100 gramų
-
Vynuogės70 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Aliejus1 šaukštas
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Vynuoges nuplaukite, nuimkite stiebus ir supjaustykite ketvirčiais. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite sumaišytas vynuoges su svogūnais, druska ir pipirais. Žuvies kepsnelius pasūdykite, pipiruokite ir išdėliokite ant svogūnų ir vynuogių pagalvės.
-
4. Kepsnelius aptepkite grietine.
-
Reklama
-
5. Formą su žuvimi pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 25-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama