Žuvis su svogūnais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Tai tinka visiems, kurie mėgsta aštrius ir pikantiškus patiekalus. Receptas paimtas iš Indijos virtuvės, todėl nenustebkite dėl čili pipirų, sojų padažo ir būdingų prieskonių. Aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti žuvį su svogūnais. Rinkitės bet kokią baltos žuvies filė, šiame recepte tai tilapija. Aštrumą galite reguliuoti patys. Patiekite žuvį su įprastu garnyru, pavyzdžiui, ryžiais ar bulguru. Šis variantas jums patiks, jei jums patinka viskas neįprasta ir pikantiška. Žuvį galima valgyti iš karto arba vėliau pašildyti.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Česnakai2 skiltelės
-
Tilapijos filė3 vnt
-
Sojų padažas2 šaukštai
-
Svogūnų laiškaipagal skonį
-
Pomidorų padažas1 šaukštas
-
Kukurūzų miltai3 šaukštai
-
Svogūnas1 vnt
-
Actas1 šaukštelis
-
Sezamo aliejuspagal skonį
-
Žalioji paprika1 vnt
-
Kiaušinių baltymai1 vnt
-
Čili padažas1.5 šaukštai
-
Druska ir juodieji pipiraipagal skonį
-
Cukruspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Žuvies filė gerai nuplaukite, tada nusausinkite.
-
2. Filė supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį, įberkite 0,5 arbatinio šaukštelio acto, druskos, maltų juodųjų pipirų, 1 šaukštą sojų padažo, 1 skiltelę išspausto česnako. Išmaišykite ir palikite 30 minučių.
-
Reklama
-
3. Baltymus šiek tiek paplakti ir sumaišyti su kukurūzų miltais, suberti į žuvį ir išmaišyti.
-
4. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir sudėkite žuvies gabaliukus, pakepinkite 3 minutes ir perkelkite ant popierinės servetėlės.
-
Reklama
-
5. Svogūną ir pipirus supjaustykite plonais pusžiedžiais. Įkaitinkite keptuvę su sezamų aliejumi, suberkite daržoves, išspaustą česnako skiltelę.
-
6. Į keptuvę supilkite 3 šaukštus vandens, pomidorų padažą, čili padažą, actą, sojų padažą ir troškinkite 2-4 minutes.
-
Reklama
-
7. Perkelkite žuvį į keptuvę su daržovėmis, pagal skonį įberkite druskos, pipirų, cukraus. Troškinkite ant stiprios ugnies 3-5 minutes.
-
8. Dėkite žuvį su daržovėmis ir gautu padažu, papuoškite smulkintais svogūnų laiškais.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama