Žuvis su svogūnais

Žuvis su svogūnais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Tai tinka visiems, kurie mėgsta aštrius ir pikantiškus patiekalus. Receptas paimtas iš Indijos virtuvės, todėl nenustebkite dėl čili pipirų, sojų padažo ir būdingų prieskonių. Aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti žuvį su svogūnais. Rinkitės bet kokią baltos žuvies filė, šiame recepte tai tilapija. Aštrumą galite reguliuoti patys. Patiekite žuvį su įprastu garnyru, pavyzdžiui, ryžiais ar bulguru. Šis variantas jums patiks, jei jums patinka viskas neįprasta ir pikantiška. Žuvį galima valgyti iš karto arba vėliau pašildyti.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Tilapijos filė
    3 vnt
  • Sojų padažas
    2 šaukštai
  • Svogūnų laiškai
    pagal skonį
  • Pomidorų padažas
    1 šaukštas
  • Kukurūzų miltai
    3 šaukštai
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Actas
    1 šaukštelis
  • Sezamo aliejus
    pagal skonį
  • Žalioji paprika
    1 vnt
  • Kiaušinių baltymai
    1 vnt
  • Čili padažas
    1.5 šaukštai
  • Druska ir juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Cukrus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Žuvies filė gerai nuplaukite, tada nusausinkite.
    1. Žuvies filė gerai nuplaukite, tada nusausinkite.
  • Filė supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį, įberkite 0,5 arbatinio šaukštelio acto, druskos, maltų juodųjų pipirų, 1 šauk...
    2. Filė supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį, įberkite 0,5 arbatinio šaukštelio acto, druskos, maltų juodųjų pipirų, 1 šaukštą sojų padažo, 1 skiltelę išspausto česnako. Išmaišykite ir palikite 30 minučių.
  • Reklama
  • Baltymus šiek tiek paplakti ir sumaišyti su kukurūzų miltais, suberti į žuvį ir išmaišyti.
    3. Baltymus šiek tiek paplakti ir sumaišyti su kukurūzų miltais, suberti į žuvį ir išmaišyti.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir sudėkite žuvies gabaliukus, pakepinkite 3 minutes ir perkelkite ant popierinės servetėlės.
    4. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir sudėkite žuvies gabaliukus, pakepinkite 3 minutes ir perkelkite ant popierinės servetėlės.
  • Reklama
  • Svogūną ir pipirus supjaustykite plonais pusžiedžiais. Įkaitinkite keptuvę su sezamų aliejumi, suberkite daržoves, išspaustą česnako skil...
    5. Svogūną ir pipirus supjaustykite plonais pusžiedžiais. Įkaitinkite keptuvę su sezamų aliejumi, suberkite daržoves, išspaustą česnako skiltelę.
  • Į keptuvę supilkite 3 šaukštus vandens, pomidorų padažą, čili padažą, actą, sojų padažą ir troškinkite 2-4 minutes.
    6. Į keptuvę supilkite 3 šaukštus vandens, pomidorų padažą, čili padažą, actą, sojų padažą ir troškinkite 2-4 minutes.
  • Reklama
  • Perkelkite žuvį į keptuvę su daržovėmis, pagal skonį įberkite druskos, pipirų, cukraus. Troškinkite ant stiprios ugnies 3-5 minutes.
    7. Perkelkite žuvį į keptuvę su daržovėmis, pagal skonį įberkite druskos, pipirų, cukraus. Troškinkite ant stiprios ugnies 3-5 minutes.
  • Dėkite žuvį su daržovėmis ir gautu padažu, papuoškite smulkintais svogūnų laiškais.
    8. Dėkite žuvį su daržovėmis ir gautu padažu, papuoškite smulkintais svogūnų laiškais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai