Žuvis su kiaušiniu Lenkiškai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Štai įdomi idėja, kaip išvirti žuvį su kiaušiniu lenkiškai. Tai puikus karštas pasirinkimas suaugusiems ir vaikams. Iš karto noriu atkreipti jūsų dėmesį į tai, kad žuvį galima gaminti dviem būdais: galite virti arba kepti orkaitėje. Man labiau patinka pirmasis variantas, bet jūs galite pasirinkti, kas jums labiau patinka. Padažas, nors ir neįtikėtinai paprastas, bet nuostabiai papildo žuvį. Patiekalą prie stalo galite patiekti su mėgstamu garnyru ar daržovėmis pagal skonį.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žuvies filė500 gramų (zanda, menkė ir kt.)
-
Sviestas100 gramų
-
Kiaušinis4 vnt
-
Citrinos sultys2 šaukštai
-
Druska, pipirai, prieskoniaipagal skonį
-
Švieži žalumynaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svarbus ir ilgiausias procesas – žuvies paruošimas. Atsargiai atskirkite filė, patikrinkite, ar neužkliuvo kaulai. Nuplaukite ir nusausinkite.
-
2. Aštriu peiliu supjaustykite filė porcijomis. Tuo pačiu metu kietai išvirkite ir atvėsinkite kiaušinius.
-
Reklama
-
3. Nedideliame puode užvirinkite vandenį. Druska pagal skonį, pridėkite kvapiųjų pipirų, lauro lapų ir kitų prieskonių, jei norite skonio. Sudėkite žuvį, virkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes.
-
4. Kiaušinius supjaustykite smulkiais kubeliais.
-
Reklama
-
5. Ištirpinkite sviestą. Sumaišykite kiaušinius, sviestą ir kapotas žoleles, viską gerai išmaišykite. Druska ir pipirai pagal skonį.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama