Piemenų pyragas

Piemenų pyragas

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Anksčiau tokie pyragai buvo laikomi vargšų maistu. Tačiau šiandien piemenų pyragas yra skani ir nepretenzinga vakarienė, kurią nesunkiai galima paversti šventine vakariene. Tereikia maltos mėsos, bulvių ir daržovių. Piemenų pyragas – labai sotus patiekalas, idealiai tinkantis sočiam šeimos maistui. Šis patiekalas patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Jei norite, į bulvių košę galite įberti smulkintų džiovintų arba šviežių prieskoninių žolelių, pavyzdžiui, petražolių ar krapų.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta jautiena
    700 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Virtos bulvės
    4 vnt
  • Šiltas pienas
    100 mililitrų
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Konservuotos pupelės
    100 gramų
  • Kietasis sūris
    70 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Jautienos faršą kepkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.
    1. Jautienos faršą kepkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.
  • Į mėsą suberkite susmulkintą svogūną ir išmaišykite. Kepkite dar 3 minutes.
    2. Į mėsą suberkite susmulkintą svogūną ir išmaišykite. Kepkite dar 3 minutes.
  • Reklama
  • Įpilkite pomidorų pastos ir troškinkite mėsą 15 minučių.
    3. Įpilkite pomidorų pastos ir troškinkite mėsą 15 minučių.
  • Į keptuvę suberkite pupeles ir mėsą kepkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes.
    4. Į keptuvę suberkite pupeles ir mėsą kepkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes.
  • Reklama
  • Paruoškite košę atskirame inde. Išvirtas bulves sutrinkite su pienu ir sviestu.
    5. Paruoškite košę atskirame inde. Išvirtas bulves sutrinkite su pienu ir sviestu.
  • Paruoštą faršą dėkite į kepimo indą.
    6. Paruoštą faršą dėkite į kepimo indą.
  • Reklama
  • Uždenkite bulvių koše.
    7. Uždenkite bulvių koše.
  • Pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite pyragą 220 laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    8. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite pyragą 220 laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai