Vištienos sparneliai padaže

Vištienos sparneliai padaže

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ar manote, kad sparneliai skanūs tik ant ugnies? Tada siūlau jums puikų receptą, vištienos sparnelius padaže, troškintus su prieskoniais ir daržovėmis. Vištienos sparnelius padaže galite gaminti įvairiais būdais – keptuvėje, puode, ant grotelių ar lėtoje viryklėje. Šis receptas puikiai tinka visiems sultingų, paruoštų be riebalų pertekliaus, mėgėjams.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos sparneliai
    8 vnt
  • Morkos
    1~2 vnt
  • Svogūnas
    2~3 vnt
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Majonezas
    100 gramų
  • Prieskoniai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1~2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos sparneliai turi būti nuplauti ir nusausinti. Jei norite, galite supjaustyti į 2-3 dalis.
    1. Vištienos sparneliai turi būti nuplauti ir nusausinti. Jei norite, galite supjaustyti į 2-3 dalis.
  • Grietinę pasūdykite ir suberkite prieskonius. Šis receptas neturi jokių prieskonių apribojimų. Tai gali būti paprastas paprikų arba pries...
    2. Grietinę pasūdykite ir suberkite prieskonius. Šis receptas neturi jokių prieskonių apribojimų. Tai gali būti paprastas paprikų arba prieskonių mišinys vištienai, paruoštas arba surinktas pagal skonį.
  • Reklama
  • Sparnelius dėkite į dubenį ir užpilkite grietine su prieskoniais. Palikite šiek tiek pasimarinuoti.
    3. Sparnelius dėkite į dubenį ir užpilkite grietine su prieskoniais. Palikite šiek tiek pasimarinuoti.
  • Tuo tarpu galite paruošti daržoves. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    4. Tuo tarpu galite paruošti daržoves. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite.
    5. Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite.
  • Į puodą supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir suberkite ten svogūną.
    6. Į puodą supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir suberkite ten svogūną.
  • Reklama
  • Porą minučių pakepinkite ir į svogūnus suberkite morkas. Kepkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami, apie 5 minutes.
    7. Porą minučių pakepinkite ir į svogūnus suberkite morkas. Kepkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami, apie 5 minutes.
  • Į keptas daržoves sudėkite sparnelius.
    8. Į keptas daržoves sudėkite sparnelius.
  • Reklama
  • Švelniai išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes.
    9. Švelniai išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes.
  • Įpilkite vandens arba sultinio. Į puodą taip pat galite įdėti mažais kubeliais supjaustytas bulves. Jei pageidaujama, vištienos sparneliu...
    10. Įpilkite vandens arba sultinio. Į puodą taip pat galite įdėti mažais kubeliais supjaustytas bulves. Jei pageidaujama, vištienos sparnelius galima troškinti nepridedant sultinio. Tokiu atveju reikia įdėti dar 3-4 šaukštus grietinės. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol iškeps.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai