Pomidorų ir obuolių padažas žiemai

Pomidorų ir obuolių padažas žiemai

4.6 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Skanaus ir kvapnaus pomidorų ir obuolių padažo receptas. Dėl skonio įdėkite česnako ir šiek tiek aitriosios paprikos. Padažas idealiai tinka mėsos, paukštienos ir grūdų patiekalams. Galima naudoti kaip pagardą. Padažui renkamės prinokusius ir saldžius pomidorus, ir geriau naudoti kvapnius, rūgščius obuolius. Šis derinys labiausiai tinka padažui. Aitriosios paprikos kiekį reguliuokite pagal skonį. Iš šio ingredientų kiekio gauname 1,400 litro padažo.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    1.5 kilogramo
  • Obuoliai
    400~500 gramų
  • Česnakai
    8~10 skiltelės
  • Aitriosios paprikos
    1 vnt (arba pagal skonį)
  • Druska
    1 šaukštas
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Paprika
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime ingredientus.
    1. Paruoškime ingredientus.
  • Pomidorus nuplaukite ir stambiai supjaustykite. Iš obuolių išimkite šerdį ir supjaustykite gabalėliais. Pomidorus ir obuolius sumalame.
    2. Pomidorus nuplaukite ir stambiai supjaustykite. Iš obuolių išimkite šerdį ir supjaustykite gabalėliais. Pomidorus ir obuolius sumalame.
  • Reklama
  • Į pomidorą su obuoliais suberkite susmulkintą česnaką ir aitriąją papriką.
    3. Į pomidorą su obuoliais suberkite susmulkintą česnaką ir aitriąją papriką.
  • Pabarstykite druska, cukrumi ir paprika. Puodą statome ant ugnies.
    4. Pabarstykite druska, cukrumi ir paprika. Puodą statome ant ugnies.
  • Reklama
  • Virkite 30 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Padažas gaunasi šiek tiek tirštesnis. Verdantį padažą supilstykite į ster...
    5. Virkite 30 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Padažas gaunasi šiek tiek tirštesnis. Verdantį padažą supilstykite į sterilius stiklainius ir užsukite.
  • Sėkmės ruošiantis!
    6. Sėkmės ruošiantis!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai