Pomidorų ir obuolių padažas žiemai
4.5 (4 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Skanaus ir kvapnaus pomidorų ir obuolių padažo receptas. Dėl skonio įdėkite česnako ir šiek tiek aitriosios paprikos. Padažas idealiai tinka mėsos, paukštienos ir grūdų patiekalams. Galima naudoti kaip pagardą. Padažui renkamės prinokusius ir saldžius pomidorus, ir geriau naudoti kvapnius, rūgščius obuolius. Šis derinys labiausiai tinka padažui. Aitriosios paprikos kiekį reguliuokite pagal skonį. Iš šio ingredientų kiekio gauname 1,400 litro padažo.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorai1.5 kilogramo
-
Obuoliai400~500 gramų
-
Česnakai8~10 skiltelės
-
Aitriosios paprikos1 vnt (arba pagal skonį)
-
Druska1 šaukštas
-
Cukrus2 šaukštai
-
Paprika1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime ingredientus.
-
2. Pomidorus nuplaukite ir stambiai supjaustykite. Iš obuolių išimkite šerdį ir supjaustykite gabalėliais. Pomidorus ir obuolius sumalame.
-
Reklama
-
3. Į pomidorą su obuoliais suberkite susmulkintą česnaką ir aitriąją papriką.
-
4. Pabarstykite druska, cukrumi ir paprika. Puodą statome ant ugnies.
-
Reklama
-
5. Virkite 30 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Padažas gaunasi šiek tiek tirštesnis. Verdantį padažą supilstykite į sterilius stiklainius ir užsukite.
-
6. Sėkmės ruošiantis!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama