Agurkai su raudonaisiais serbentais

Agurkai su raudonaisiais serbentais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kiekviena šeimininkė turi savų daržovių konservavimo paslapčių, todėl ir preparatų skonis visai kitoks, sunku rasti dvi visiškai vienodas. Išbandykite mano neįprastą versiją. Jei norite gauti saldžių ir traškių agurkų, šis receptas kaip tik jums. Tačiau vis tiek jie turi pikantiškumo ir rūgštumo, todėl vienu kąsniu išbandysite visą skonių gamą. Tai puikus užkandis visai šeimai.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    600 gramų
  • Raudonieji serbentai
    400 gramų
  • Vanduo
    1 litras
  • Krapai
    3 vnt
  • Druska
    2 šaukštai
  • Cukrus
    1.5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Agurkus nuplaukite ir nusausinkite, nupjaukite galiukus. Sandariai sudėkite juos į sterilizuotą stiklainį.
    1. Agurkus nuplaukite ir nusausinkite, nupjaukite galiukus. Sandariai sudėkite juos į sterilizuotą stiklainį.
  • Į stiklainį įdėkite krapų. Tada užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite 20 minučių.
    2. Į stiklainį įdėkite krapų. Tada užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite 20 minučių.
  • Reklama
  • Tada nupilkite vandenį. Sudėkite nuplautas uogas be šakelių, taip pat susmulkintą česnaką.
    3. Tada nupilkite vandenį. Sudėkite nuplautas uogas be šakelių, taip pat susmulkintą česnaką.
  • Po to vėl į stiklainį supilkite verdantį vandenį. Palikite taip 20 minučių. Tada nupilkite vandenį.
    4. Po to vėl į stiklainį supilkite verdantį vandenį. Palikite taip 20 minučių. Tada nupilkite vandenį.
  • Reklama
  • Iš druskos, vandens ir cukraus išvirkite marinatą. Supilkite verdantį marinatą į stiklainį ir  uždarykite dangteliu. Palikite agurkus auk...
    5. Iš druskos, vandens ir cukraus išvirkite marinatą. Supilkite verdantį marinatą į stiklainį ir uždarykite dangteliu. Palikite agurkus aukštyn kojomis po antklode 7-10 valandų, kad atvėstų.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
  • Reklama
Rekomenduojami receptai