Agurkai su raudonaisiais serbentais
4 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kiekviena šeimininkė turi savų daržovių konservavimo paslapčių, todėl ir preparatų skonis visai kitoks, sunku rasti dvi visiškai vienodas. Išbandykite mano neįprastą versiją. Jei norite gauti saldžių ir traškių agurkų, šis receptas kaip tik jums. Tačiau vis tiek jie turi pikantiškumo ir rūgštumo, todėl vienu kąsniu išbandysite visą skonių gamą. Tai puikus užkandis visai šeimai.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkai600 gramų
-
Raudonieji serbentai400 gramų
-
Vanduo1 litras
-
Krapai3 vnt
-
Druska2 šaukštai
-
Cukrus1.5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Agurkus nuplaukite ir nusausinkite, nupjaukite galiukus. Sandariai sudėkite juos į sterilizuotą stiklainį.
-
2. Į stiklainį įdėkite krapų. Tada užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite 20 minučių.
-
Reklama
-
3. Tada nupilkite vandenį. Sudėkite nuplautas uogas be šakelių, taip pat susmulkintą česnaką.
-
4. Po to vėl į stiklainį supilkite verdantį vandenį. Palikite taip 20 minučių. Tada nupilkite vandenį.
-
Reklama
-
5. Iš druskos, vandens ir cukraus išvirkite marinatą. Supilkite verdantį marinatą į stiklainį ir uždarykite dangteliu. Palikite agurkus aukštyn kojomis po antklode 7-10 valandų, kad atvėstų.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama