Žuvis kepta folijoje

Žuvis kepta folijoje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Noriu su jumis pasidalinti savo mėgstamiausiu keptos žuvies receptu. Labai šventiškas patiekalas visoms progoms! Žuvis puikiai tinka kepti. Galite naudoti upės arba jūros žuvį, pastaroji turi mažiau kaulų. Folijoje keptai žuviai ruošti šį kartą ėmiau jūrų lydeką – labai skanią ir universalią žuvį. Vietoj citrinos sulčių galite naudoti actą. Gatavą patiekalą patiekiu su daržovėmis ir kokiu garnyru.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žuvis
    1 kilogramas
  • Citrina
    1 vnt
  • Petražolės
    50 gramų
  • Augalinis aliejus
    30 gramų
  • Druska
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pipirai
    2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Žuvį kruopščiai išvalome nuo visų nereikalingų dalių, įberiame druskos ir pipirų.
    2. Žuvį kruopščiai išvalome nuo visų nereikalingų dalių, įberiame druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite petražoles.
    3. Smulkiai supjaustykite petražoles.
  • Apšlakstykite žuvį citrinos sultimis ir į vidų įdėkite petražoles.
    4. Apšlakstykite žuvį citrinos sultimis ir į vidų įdėkite petražoles.
  • Reklama
  • Kiekvieną žuvį suvyniokite į foliją taip, kad galai būtų nukreipti į viršų. Prieš tai darydami sutepkite foliją aliejumi.
    5. Kiekvieną žuvį suvyniokite į foliją taip, kad galai būtų nukreipti į viršų. Prieš tai darydami sutepkite foliją aliejumi.
  • Padėkite ant kepimo skardos. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 C. Palaikykite 20 min.
    6. Padėkite ant kepimo skardos. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 C. Palaikykite 20 min.
  • Reklama
  • Galite atidaryti foliją ir kepti dar 10-15 minučių, kol atsiras plutelė. Paruoštą žuvį patiekite karštą. Gero apetito!
    7. Galite atidaryti foliją ir kepti dar 10-15 minučių, kol atsiras plutelė. Paruoštą žuvį patiekite karštą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai