Žuvis kepta folijoje
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Noriu su jumis pasidalinti savo mėgstamiausiu keptos žuvies receptu. Labai šventiškas patiekalas visoms progoms! Žuvis puikiai tinka kepti. Galite naudoti upės arba jūros žuvį, pastaroji turi mažiau kaulų. Folijoje keptai žuviai ruošti šį kartą ėmiau jūrų lydeką – labai skanią ir universalią žuvį. Vietoj citrinos sulčių galite naudoti actą. Gatavą patiekalą patiekiu su daržovėmis ir kokiu garnyru.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žuvis1 kilogramas
-
Citrina1 vnt
-
Petražolės50 gramų
-
Augalinis aliejus30 gramų
-
Druska2 arbatiniai šaukšteliai
-
Pipirai2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Žuvį kruopščiai išvalome nuo visų nereikalingų dalių, įberiame druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite petražoles.
-
4. Apšlakstykite žuvį citrinos sultimis ir į vidų įdėkite petražoles.
-
Reklama
-
5. Kiekvieną žuvį suvyniokite į foliją taip, kad galai būtų nukreipti į viršų. Prieš tai darydami sutepkite foliją aliejumi.
-
6. Padėkite ant kepimo skardos. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 C. Palaikykite 20 min.
-
Reklama
-
7. Galite atidaryti foliją ir kepti dar 10-15 minučių, kol atsiras plutelė. Paruoštą žuvį patiekite karštą. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama