Bulvių ir kukurūzų mišrainė

Bulvių ir kukurūzų mišrainė

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val. 10 min.

Apie receptą

Tai soti ir maistinga mišrainė kiekvienai dienai. Daržoves galite paruošti iš anksto, o tada prieš patiekdami viską sumaišyti. Būtinai užsirašykite receptą! Prieš patiekiant, mišrainę geriau palikti 30-60 minučių, kad bulvės susigertų padažu. Pagardinti galite naudoti majonezą, taip pat mažiau kaloringą variantą – grietinę ar jogurtą. Mišrainė labai soti, todėl galite patiekti atskirai, pavyzdžiui, prie grilyje keptos mėsos.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kukurūzai
    450 gramų (konservuoti)
  • Bulvės
    6 vnt
  • Šoninė
    4 juostelės
  • Jalapenas
    1 vnt
  • Česnako milteliai
    1 žiupsnelis
  • Svogūnų laiškai
    1/3 sauja
  • Grietinė
    1/3 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nuplaukite, sudėkite į puodą su vandeniu, uždėkite puodą ant ugnies ir virkite bulves, kol suminkštės.
    1. Bulves nuplaukite, sudėkite į puodą su vandeniu, uždėkite puodą ant ugnies ir virkite bulves, kol suminkštės.
  • Bulves ištraukite iš vandens ir atvėsinkite, tada supjaustykite mažais gabalėliais.
    2. Bulves ištraukite iš vandens ir atvėsinkite, tada supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Bulves suberkite į dubenį, įpilkite alyvuogių aliejaus, išmaišykite ir palikite 20 min.
    3. Bulves suberkite į dubenį, įpilkite alyvuogių aliejaus, išmaišykite ir palikite 20 min.
  • Tuo tarpu sausoje keptuvėje apkepkite šoninės juosteles, o traškią šoninę sulaužykite gabalėliais.
    4. Tuo tarpu sausoje keptuvėje apkepkite šoninės juosteles, o traškią šoninę sulaužykite gabalėliais.
  • Reklama
  • Į bulves suberkite šoninę, konservuotus kukurūzus, smulkintą jalapeną, pusę reikiamo kiekio smulkintų žaliųjų svogūnų, česnako miltelius,...
    5. Į bulves suberkite šoninę, konservuotus kukurūzus, smulkintą jalapeną, pusę reikiamo kiekio smulkintų žaliųjų svogūnų, česnako miltelius, išmaišykite.
  • Salotas pagardinkite grietine ir jogurtu, išmaišykite.
    6. Salotas pagardinkite grietine ir jogurtu, išmaišykite.
  • Reklama
  • Likusius svogūnų laiškus suberkite į salotas ir 30-60 minučių padėkite į šaldytuvą. Patiekite salotas atšaldytas.
    7. Likusius svogūnų laiškus suberkite į salotas ir 30-60 minučių padėkite į šaldytuvą. Patiekite salotas atšaldytas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai