Bulvių ir kukurūzų mišrainė
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
2 val. 10 min.
Apie receptą
Tai soti ir maistinga mišrainė kiekvienai dienai. Daržoves galite paruošti iš anksto, o tada prieš patiekdami viską sumaišyti. Būtinai užsirašykite receptą! Prieš patiekiant, mišrainę geriau palikti 30-60 minučių, kad bulvės susigertų padažu. Pagardinti galite naudoti majonezą, taip pat mažiau kaloringą variantą – grietinę ar jogurtą. Mišrainė labai soti, todėl galite patiekti atskirai, pavyzdžiui, prie grilyje keptos mėsos.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kukurūzai450 gramų (konservuoti)
-
Bulvės6 vnt
-
Šoninė4 juostelės
-
Jalapenas1 vnt
-
Česnako milteliai1 žiupsnelis
-
Svogūnų laiškai1/3 sauja
-
Grietinė1/3 stiklinės
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves nuplaukite, sudėkite į puodą su vandeniu, uždėkite puodą ant ugnies ir virkite bulves, kol suminkštės.
-
2. Bulves ištraukite iš vandens ir atvėsinkite, tada supjaustykite mažais gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Bulves suberkite į dubenį, įpilkite alyvuogių aliejaus, išmaišykite ir palikite 20 min.
-
4. Tuo tarpu sausoje keptuvėje apkepkite šoninės juosteles, o traškią šoninę sulaužykite gabalėliais.
-
Reklama
-
5. Į bulves suberkite šoninę, konservuotus kukurūzus, smulkintą jalapeną, pusę reikiamo kiekio smulkintų žaliųjų svogūnų, česnako miltelius, išmaišykite.
-
6. Salotas pagardinkite grietine ir jogurtu, išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Likusius svogūnų laiškus suberkite į salotas ir 30-60 minučių padėkite į šaldytuvą. Patiekite salotas atšaldytas.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama