Žuvies salotos su morkomis

Žuvies salotos su morkomis

3 (2 įvertinimai)

1 Porcija
30 min.

Apie receptą

Pačios paprasčiausios žuvies salotos su morkomis. Šis salotų variantas tinka kiekvienai dienai. Beje, galite jas suvynioti į lavašą, ir tai bus puikūs, sotūs ir maistingi pietūs. Galite naudoti bet kokią žuvį, mūsų atveju tai bus labiausiai paplitęs variantas - lydeka. Virtą lydeką tiesiog sulaužome gabalėliais, įdedame morkų ir žolelių, o padažui naudojame majonezą. Česnako skiltelė gali suteikti pikantiškumo. Mes naudojame žalias morkas, bet jas galima virti arba kepti. Išbandyk!

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pipirai
    pagal skonį
  • Jūrų lydeka
    1 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Petražolės
    5 gramai
  • Majonezas
    1 šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Galite naudoti bet kokią jums patinkančią žuvį.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Galite naudoti bet kokią jums patinkančią žuvį.
  • Užvirinkite vandenį puode, galite įdėti lauro lapų ir prieskonių pagal skonį. Sudėkite žuvį į puodą ir virkite 15–20 minučių, kol išvirs.
    2. Užvirinkite vandenį puode, galite įdėti lauro lapų ir prieskonių pagal skonį. Sudėkite žuvį į puodą ir virkite 15–20 minučių, kol išvirs.
  • Reklama
  • Nuvalykite gatavą žuvį ir pašalinkite stuburą, tada galite ją sutrinti šakute.
    3. Nuvalykite gatavą žuvį ir pašalinkite stuburą, tada galite ją sutrinti šakute.
  • Morkas nulupkite ir nuplaukite, nusausinkite ir sutarkuokite vidutine tarka.
    4. Morkas nulupkite ir nuplaukite, nusausinkite ir sutarkuokite vidutine tarka.
  • Reklama
  • Morkas ir žuvį sudėkite į gilų dubenį.
    5. Morkas ir žuvį sudėkite į gilų dubenį.
  • Petražolės nuplaunamos ir nusausinamos, tada smulkiai supjaustomos ir suberiamos į salotas.
    6. Petražolės nuplaunamos ir nusausinamos, tada smulkiai supjaustomos ir suberiamos į salotas.
  • Reklama
  • Į salotas įdėkite majonezo, druskos ir pipirų pagal skonį.
    7. Į salotas įdėkite majonezo, druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Sumaišykite ingredientus ir patiekite salotas.
    8. Sumaišykite ingredientus ir patiekite salotas.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai