Vištienos kepenėlės padaže
3 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Puikus receptas vištienos kepenėlės su pieno padažu. Šis patiekalas puikiai tinka prie bet kokių garnyrų, o ypač su bulvių koše ar makaronais. Mėgstantiems vištienos kepenėles šis patiekalas tikrai turėtų patikti. Minkštas ir aromatingas pieno padažas puikiai papildo vištienos kepenėles. Jums nereikia gaminti garnyro, bet jei nuspręsite ką nors padaryti, galiu rekomenduoti bulvių košę. Sėkmės!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kepenėlės300 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Pienas1 stiklinė
-
Pievagrybiai150 gramų (neprivaloma)
-
Miltai4 šaukštai
-
Sviestas50 gramų
-
Aliejuspagal poreikį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ir nusausinkite vištienos kepenėles, tada kepkite augaliniame aliejuje 4-5 minutes.
-
2. Nuplaukite, nulupkite, susmulkinkite svogūnus ir morkas. Sudėkite daržoves į kepenėles ir viską kartu kepkite dar 5 minutes.
-
Reklama
-
3. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite uždengę 15 minučių, maišydami.
-
4. Atskiroje keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite miltus, išmaišykite. Atsargiai supilkite šiltą pieną. Padažą išplakti, kad neliktų gumuliukų.
-
Reklama
-
5. Supilkite padažą į kepenėles, įberkite prieskonių pagal skonį. Išmaišykite ir uždengę troškinkite dar 5 minutes.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama