Vištienos kepenėlės padaže

Vištienos kepenėlės padaže

3.6 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Puikus receptas vištienos kepenėlės su pieno padažu. Šis patiekalas puikiai tinka prie bet kokių garnyrų, o ypač su bulvių koše ar makaronais. Mėgstantiems vištienos kepenėles šis patiekalas tikrai turėtų patikti. Minkštas ir aromatingas pieno padažas puikiai papildo vištienos kepenėles. Jums nereikia gaminti garnyro, bet jei nuspręsite ką nors padaryti, galiu rekomenduoti bulvių košę. Sėkmės!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kepenėlės
    300 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Pievagrybiai
    150 gramų (neprivaloma)
  • Miltai
    4 šaukštai
  • Sviestas
    50 gramų
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ir nusausinkite vištienos kepenėles, tada kepkite augaliniame aliejuje 4-5 minutes.
    1. Nuplaukite ir nusausinkite vištienos kepenėles, tada kepkite augaliniame aliejuje 4-5 minutes.
  • Nuplaukite, nulupkite, susmulkinkite svogūnus ir morkas. Sudėkite daržoves į kepenėles ir viską kartu kepkite dar 5 minutes.
    2. Nuplaukite, nulupkite, susmulkinkite svogūnus ir morkas. Sudėkite daržoves į kepenėles ir viską kartu kepkite dar 5 minutes.
  • Reklama
  • Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite uždengę 15 minučių, maišydami.
    3. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite uždengę 15 minučių, maišydami.
  • Atskiroje keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite miltus, išmaišykite. Atsargiai supilkite šiltą pieną. Padažą išplakti, kad neliktų gu...
    4. Atskiroje keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite miltus, išmaišykite. Atsargiai supilkite šiltą pieną. Padažą išplakti, kad neliktų gumuliukų.
  • Reklama
  • Supilkite padažą į kepenėles, įberkite prieskonių pagal skonį. Išmaišykite ir uždengę troškinkite dar 5 minutes.
    5. Supilkite padažą į kepenėles, įberkite prieskonių pagal skonį. Išmaišykite ir uždengę troškinkite dar 5 minutes.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai