Žuvies kotletai sūrio kailyje

Žuvies kotletai sūrio kailyje

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ar norite palepinti savo šeimą neįprastais ir labai skaniais žuvies kotletais? Tada mano receptas jums tikrai pravers. Originalūs, sultingi kotletai su gardžia sūrio plutele puikiai tiks. Žuvies kotletai mūsų šeimoje visada mėgstami. Juk jie labai skanūs, sveiki ir maistingi. Šiandien aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti žuvies kotletus sūrio kailyje. Neįprasti kotletai patiks visai jūsų šeimai. Juos labai lengva paruošti, o originalus pateikimas ir sūrio plutele paverčia kotletus nepamirštamus.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    1 vnt
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Lydeka
    3 vnt
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Sūris
    300 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Balta duona
    3 riekelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime visus ingredientus. Pirmiausia atšildykite žuvį, nulupkite svogūnus, česnakus ir morkas.
    1. Paruoškime visus ingredientus. Pirmiausia atšildykite žuvį, nulupkite svogūnus, česnakus ir morkas.
  • Tada įdėkite duonos riekeles į gilų dubenį ir užpilkite pienu.
    2. Tada įdėkite duonos riekeles į gilų dubenį ir užpilkite pienu.
  • Reklama
  • Žuviai nupjauname pelekus ir uodegą, išpjaustome filė ir pašaliname odą. Galite naudoti jau paruoštą žuvies filė.
    3. Žuviai nupjauname pelekus ir uodegą, išpjaustome filė ir pašaliname odą. Galite naudoti jau paruoštą žuvies filė.
  • Morkas ir česnaką sutarkuokite smulkia tarka, o svogūnus supjaustykite smulkiais gabalėliais.
    4. Morkas ir česnaką sutarkuokite smulkia tarka, o svogūnus supjaustykite smulkiais gabalėliais.
  • Reklama
  • Tada šiek tiek pakepinkite svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje ir leiskite atvėsti.
    5. Tada šiek tiek pakepinkite svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje ir leiskite atvėsti.
  • Jūros lydekos filė kartu su išspausta duona sumalkite mėsmale. Į faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite druską, svogūną su morkomis, pipirus i...
    6. Jūros lydekos filė kartu su išspausta duona sumalkite mėsmale. Į faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite druską, svogūną su morkomis, pipirus ir česnaką.
  • Reklama
  • Maltą žuvį gerai išmaišykite. Visą faršą kelis kartus išmušame ant dubens dugno ir dedame į šaldytuvą 10 minučių.
    7. Maltą žuvį gerai išmaišykite. Visą faršą kelis kartus išmušame ant dubens dugno ir dedame į šaldytuvą 10 minučių.
  • Formos dugną ištepkite nedideliu kiekiu augalinio aliejaus, suformuokite kotletus, taip pat patepkite juos augaliniu aliejumi.
    8. Formos dugną ištepkite nedideliu kiekiu augalinio aliejaus, suformuokite kotletus, taip pat patepkite juos augaliniu aliejumi.
  • Reklama
  • Formą su žuvies kotletais pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
    9. Formą su žuvies kotletais pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
  • Tada ant kiekvieno kotleto uždėkite ploną sūrio griežinėlį ir vėl pašaukite į orkaitę 5-10 minučių.
    10. Tada ant kiekvieno kotleto uždėkite ploną sūrio griežinėlį ir vėl pašaukite į orkaitę 5-10 minučių.
  • Reklama
  • Kotletus patiekite iš karto po kepimo. Jie puikiai dera su bet kokiu garnyru ir šviežiomis daržovėmis.
    11. Kotletus patiekite iš karto po kepimo. Jie puikiai dera su bet kokiu garnyru ir šviežiomis daržovėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai