Mega obuolių pyragas su kefyru

Mega obuolių pyragas su kefyru

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Parduotuvėse obuolių galima įsigyti bet kuriuo metų laiku, todėl šį pyragą galėsite gaminti ir žiemą, ir vasarą. Rinkitės saldžiarūgščių obuolių veisles. Atkreipkite dėmesį į receptą! Sultingi, švelnūs ir aromatingi pyragaičiai šeimos arbatos vakarėliams. Savo pyragui naudojau 22 cm formą. Galite naudoti ir didesnę formą, bet tada pyragas bus šiek tiek žemesnis.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    230 gramų
  • Augalinis aliejus
    100 gramų
  • Kefyras
    250 mililitrų
  • Miltai
    300 gramų
  • Obuoliai
    5 vnt
  • Soda
    1 šaukštelis
  • Vanilinas
    1 žiupsnelis
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Miltus persijokite per sietelį, kad prisotintumėte deguonies.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Miltus persijokite per sietelį, kad prisotintumėte deguonies.
  • Tešlai kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir išplakite iki putų.
    2. Tešlai kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir išplakite iki putų.
  • Reklama
  • Į išplaktus kiaušinius įmaišykite augalinį aliejų ir kefyrą.
    3. Į išplaktus kiaušinius įmaišykite augalinį aliejų ir kefyrą.
  • Tada įdėkite sodos, druskos ir vanilino. Į tešlą palaipsniui įmaišykite miltus.
    4. Tada įdėkite sodos, druskos ir vanilino. Į tešlą palaipsniui įmaišykite miltus.
  • Reklama
  • Kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite obuolius. Išimkite iš jų šerdį. Obuolius supjaustykite dideliais kubeliais.
    5. Kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite obuolius. Išimkite iš jų šerdį. Obuolius supjaustykite dideliais kubeliais.
  • Į tešlą įmaišykite smulkintus obuolius. Kuo daugiau obuolių, tuo pyragas bus skanesnis.
    6. Į tešlą įmaišykite smulkintus obuolius. Kuo daugiau obuolių, tuo pyragas bus skanesnis.
  • Reklama
  • Kepimo skardą (22-26 cm) išklokite kepimo popieriumi ir dėkite į ją tešlą su obuoliais. Pyragą pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 lai...
    7. Kepimo skardą (22-26 cm) išklokite kepimo popieriumi ir dėkite į ją tešlą su obuoliais. Pyragą pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, apie 40-50 minučių.
  • Gatavas pyragas šiek tiek padidės ir taps auksinės spalvos. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.
    8. Gatavas pyragas šiek tiek padidės ir taps auksinės spalvos. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.
  • Reklama
  • Pyragą supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
    9. Pyragą supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai