Žuvies grynuoliai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Orkaitėje kepti žuvies grynuoliai. Juos galima patiekti su įvairiais padažais vakarienei arba kaip užkandį žiūrint filmą su draugais. Žuvies grynuoliai patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Klasikinis karštas patiekalas gaminamas su žuvies grynuoliais ir bulvių koše.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Džiūvėsėliai3/4 stiklinės
-
Druska1~1 1/2 arbatinio šaukštelio
-
Žuvies filė1 kilogramas
-
Jogurtas arba majonezas1/3 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 260 laipsnių. Dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius ir druską.
-
2. Į kitą dubenį supilkite jogurtą arba majonezą.
-
Reklama
-
3. Žuvies filė supjaustykite gabalėliais – grynuoliais. Kiekvieną gabalėlį pamerkite į jogurtą arba majonezą.
-
4. Tada žuvies gabaliukus apvoliokite džiūvėsėliuose su druska.
-
Reklama
-
5. Kepimo indą ištepkite aliejumi ir sudėkite grynuolius.
-
6. Kepkite grynuolius karštoje orkaitėje 13-16 minučių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Žuvies grynuolius patiekite su mėgstamais padažais. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama