Žuvies grynuoliai

Žuvies grynuoliai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Orkaitėje kepti žuvies grynuoliai. Juos galima patiekti su įvairiais padažais vakarienei arba kaip užkandį žiūrint filmą su draugais. Žuvies grynuoliai patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Klasikinis karštas patiekalas gaminamas su žuvies grynuoliais ir bulvių koše.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Džiūvėsėliai
    3/4 stiklinės
  • Druska
    1~1 1/2 arbatinio šaukštelio
  • Žuvies filė
    1 kilogramas
  • Jogurtas arba majonezas
    1/3 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 260 laipsnių. Dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius ir druską.
    1. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 260 laipsnių. Dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius ir druską.
  • Į kitą dubenį supilkite jogurtą arba majonezą.
    2. Į kitą dubenį supilkite jogurtą arba majonezą.
  • Reklama
  • Žuvies filė supjaustykite gabalėliais – grynuoliais. Kiekvieną gabalėlį pamerkite į jogurtą arba majonezą.
    3. Žuvies filė supjaustykite gabalėliais – grynuoliais. Kiekvieną gabalėlį pamerkite į jogurtą arba majonezą.
  • Tada žuvies gabaliukus apvoliokite džiūvėsėliuose su druska.
    4. Tada žuvies gabaliukus apvoliokite džiūvėsėliuose su druska.
  • Reklama
  • Kepimo indą ištepkite aliejumi ir sudėkite grynuolius.
    5. Kepimo indą ištepkite aliejumi ir sudėkite grynuolius.
  • Kepkite grynuolius karštoje orkaitėje 13-16 minučių iki auksinės rudos spalvos.
    6. Kepkite grynuolius karštoje orkaitėje 13-16 minučių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Žuvies grynuolius patiekite su mėgstamais padažais. Gero apetito!
    7. Žuvies grynuolius patiekite su mėgstamais padažais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai