Žirnių sriuba su grybais ir šonine
4.5 (4 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Prieš ruošiant žirnių sriubą, žirnius reikia pamirkyti bent kelias valandas. Bet mano atveju aš naudojau žirnius, kurių nereikia mirkyti. Jie iš karto dedami į sriubą. Žirniai turi daug naudingų savybių. Todėl iš jos gaminama sriuba ne tik labai skani, bet ir sveika. Soti, tiršta sriuba yra tai, ko jums reikia rudens-žiemos laikotarpiu.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žirniai200 gramų
-
Vanduo1.5 litro
-
Rūkyta šoninė100 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Grybai200 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Bulvės2~3 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vandenį užvirinkite. Suberkite nuplautus žirnelius ir palikite troškintis ant silpnos ugnies.
-
2. Šoninę ir svogūną susmulkinkite ir pakepinkite.
-
Reklama
-
3. Į keptuvę suberkite virtus grybus. Pakepinti porą minučių.
-
4. Į žirnius suberkite pakepintus grybus ir pjaustytas bulves. Viską kartu virkite dar 20-30 min. Įberkite druskos pagal skonį.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama