Marinuotas imbieras su burokėliais
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
1 val.
Apie receptą
Marinuotas imbieras yra skanus patiekalų priedas. Šį pikantišką užkandį labai lengva pasigaminti namuose. Atkreipkite dėmesį į receptą!
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Imbieras150 gramų (šviežias)
-
Vanduo200 mililitrų
-
Burokėliai1/2 vnt (vidutinio dydžio)
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Obuolių sidro actas100–120 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. -
2. Nulupkite imbierą. Supjaustykite plonais griežinėliais. -
Reklama
-
3. Į 150 ml. ištirpinkite druską vandeniu. -
4. Imbierą perkelkite į puodą, užpilkite sūriu vandeniu. Palikite jį 30 minučių. -
Reklama
-
5. Uždėkite, užvirkite ir nedelsdami nuimkite. Šiek tiek atšaldykite. -
6. Sumaišykite cukrų stiklinėje, 50 ml. šilto vandens ir acto. Išmaišykite. l -
Reklama
-
7. Pilkite imbierą ant sieto, leiskite skysčiui nutekėti. -
8. Imbierą perkelkite į stiklinį indą. Šiam ingredientų kiekiui naudojau 220 gramų stiklainį. -
Reklama
-
9. Burokėlius nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. -
10. Į imbierą suberkite burokėlių riekeles. Supilkite marinatą. Jei imbieras nėra visiškai padengtas marinatu, papildykite obuolių sidro actu, kad stiklainis būtų pilnas. Uždenkite ir palikite kambario temperatūroje 3 dienas. -
Reklama
-
11. Po 3 dienų įdėkite imbierą į šaldytuvą. -
12. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















