Persikai, įdaryti varške ir migdolais
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Persikus, įdarytus varške, paruošti lengva ir greita, o skonis pradžiugins net išrankiausius gurmanus. Desertas sveikas - gaminkite ir mėgaukitės! Persikus desertui rinkitės prinokusius, bet ne per minkštus, kad būtų galima perpjauti ir išimti kauliukus. Varškės masę ruošiam pagal savo skonį: jei varškė sausa - dedame daugiau jogurto, jei drėgna - mažiau. Taip pat koreguojame cukraus kiekį priklausomai nuo varškės skonio. Papuošiame pagal pageidavimą.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Persikai2 vienetai
-
Varškė150 gramų
-
Natūralus jogurtas1~2 arbatiniai šaukšteliai
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Migdolai30 gramų
-
Juodasis šokoladaspagal skonį
-
Mėtapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. -
2. Į dubenėlį dedame varškę, jogurtą ir cukrų. Viską išmaišome. -
Reklama
-
3. Smulkiname migdolus. Galima supjaustyti arba sumalti. -
4. Sutrintus migdolus dedame į varškės masę ir išmaišome. -
Reklama
-
5. Persikus nuplauname, perpjauname per matomą liniją ir pasukame puseles priešingomis kryptimis. Išimame kauliukus, o persikų puseles dedame į lėkštutes. -
6. Persikus pripildome varškės ir migdolų mase. -
Reklama
-
7. Desertą pabarstome tarkuotu šokoladu. -
8. Papildome mėtų lapeliais ir sveiku riešutu. Paruošta! Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















