Žieminė daržovių sriuba

Žieminė daržovių sriuba

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Daržovių sriubos receptas vištienos sultinyje su pomidorų pasta, morkomis, salierais, pastarnokais, porais ir miežių koše. Ši sriuba yra žiemos meniu karalius. Tai britų daržovių sriubos receptas. Jis ruošiamas kaip pagrindinis patiekalas, dažniausiai žiemą, nes yra labai skanus, sotus ir šildantis. Sriuba labai tiršta ir soti.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos sultinys
    1,5 litro
  • Miežių košė
    100 gramų
  • Porai
    2 vnt
  • Salierai
    2 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Pastarnokas
    1 vnt
  • Baltasis vynas
    5 šaukštai
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Petražolės
    2 šaukštai
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos sultinį supilkite į vidutinį puodą. Suberkite perlines kruopas ir virkite ant silpnos ugnies. Retkarčiais pamaišykite.
    1. Vištienos sultinį supilkite į vidutinį puodą. Suberkite perlines kruopas ir virkite ant silpnos ugnies. Retkarčiais pamaišykite.
  • Morkas, porus, pastarnokus ir salierą supjaustykite mažais kubeliais.
    2. Morkas, porus, pastarnokus ir salierą supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Vyną supilkite į kitą didelį puodą ir suberkite porus. Užvirkite ir uždengę dangčiu palikite troškintis ant silpnos ugnies 5 minutes. Por...
    3. Vyną supilkite į kitą didelį puodą ir suberkite porus. Užvirkite ir uždengę dangčiu palikite troškintis ant silpnos ugnies 5 minutes. Porą kartų pamaišykite, kad porai nepriliptų prie puodo dugno. Sudėkite likusias daržoves į didelį puodą. Leiskite troškintis dar 5 minutes, retkarčiais pamaišydami.
  • Supilkite porus su sultiniu į didelį puodą su daržovėmis. Sudėkite pomidorų pastą ir lauro lapą. Užvirinkite ir leiskite virti ant silpno...
    4. Supilkite porus su sultiniu į didelį puodą su daržovėmis. Sudėkite pomidorų pastą ir lauro lapą. Užvirinkite ir leiskite virti ant silpnos ugnies 25 minutes, retkarčiais pamaišydami.
  • Reklama
  • Prieš patiekdami iškepkite skrebučius, sriubą pagardinkite juodaisiais pipirais ir petražolėmis. Patiekite sriubą su skrebučiais.
    5. Prieš patiekdami iškepkite skrebučius, sriubą pagardinkite juodaisiais pipirais ir petražolėmis. Patiekite sriubą su skrebučiais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai