Žiediniai kopūstai įdaryti malta mėsa

Žiediniai kopūstai įdaryti malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

12 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei manote, kad žinote absoliučiai visus žiedinio kopūsto gaminimo būdus, aš jus labai nustebinsiu. Peržiūrėkite kalafiorų, įdarytų malta mėsa, receptą – to dar nebandėte! Tiesą sakant, ypatingų paslapčių čia nėra, o receptas be galo paprastas – net vaikas su juo susidoros, tačiau galiausiai išeina toks grožis, kad atrodo, jog profesionalūs šefai visą dieną siautėja. Na, skonis, žinoma, puikus - labai minkšti kopūstai su švelniu faršu po sūrio-majonezo kepure - puikus derinys. O šį prašmatnų patiekalą galima drąsiai dėti ant šventinio stalo, tikiu, kad jūsų svečius nustebins toks naujoviškas požiūris į kopūstų gaminimą. Žemiau siūlau jums išsamų žiedinių kopūstų, įdarytų malta mėsa, receptą su nuotraukomis.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žiediniai kopūstai
    1 vnt (vidutinė galva)
  • Malta mėsa
    300 gramų
  • Majonezas
    5 šaukštai
  • Sūris
    100 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Švieži žalumynai
    20 gramų
  • Svogūnai
    0.5 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Renkamės vidutinio dydžio žiedinio kopūsto galvutę be tamsių dėmių. Nuimkite lapus prie pagrindo ir gerai nuplaukite.
    1. Renkamės vidutinio dydžio žiedinio kopūsto galvutę be tamsių dėmių. Nuimkite lapus prie pagrindo ir gerai nuplaukite.
  • Dabar supilkite vandenį į puodą ir padėkite ant ugnies. Palaukite, kol vanduo užvirs, tada pasūdome ir įdedame kopūstą. Virkite 6-7 minut...
    2. Dabar supilkite vandenį į puodą ir padėkite ant ugnies. Palaukite, kol vanduo užvirs, tada pasūdome ir įdedame kopūstą. Virkite 6-7 minutes, ne daugiau – mums labai svarbu nepervirti. Tada nupilkite vandenį ir palaukite, kol kopūstai atvės.
  • Reklama
  • Į maltą mėsą sudedame tarkuotą svogūną, įmušame kiaušinį, smulkintus žalumynus, druską, pipirus, gerai išmaišome. Dabar tarpą tarp žiedyn...
    3. Į maltą mėsą sudedame tarkuotą svogūną, įmušame kiaušinį, smulkintus žalumynus, druską, pipirus, gerai išmaišome. Dabar tarpą tarp žiedynų užpildome malta mėsa. Tai darome atsargiai, rankomis, kad nesugadintume kopūsto.
  • Įdarytus kopūstus paskirstome į kepimo indą ir atsargiai iš visų pusių patepame majonezu. Formą dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkai...
    4. Įdarytus kopūstus paskirstome į kepimo indą ir atsargiai iš visų pusių patepame majonezu. Formą dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 40 min. Tada kopūstą išimame ir apibarstome tarkuotu sūriu, grąžiname į orkaitę ir kepame dar 10-15 min.
  • Reklama
  • Kai mūsų įdaryti kopūstai šiek tiek atvės, supjaustykite juos gabalėliais ir papuoškite šviežiomis žolelėmis.
    5. Kai mūsų įdaryti kopūstai šiek tiek atvės, supjaustykite juos gabalėliais ir papuoškite šviežiomis žolelėmis.
  • Čia toks grožis kontekste. Gero apetito!
    6. Čia toks grožis kontekste. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai