Naminė dešra su bulvėmis
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Originalus naminės dešros receptas. Viskas daroma kaip ir paprastai dešrai, tik šiuo atvėju dešrą darome ne tik iš maltos mėsos, bet ir bulvių. Tokia dešrą galima paruošti ne tik iš kiaulienos ir bulvių, bet ir iš bet kurios kitos mėsos. Gerai tinka vištienos filė, jautienos ar kalakutienos filė. Jei mėgstate gamintis namie dešras, būtinai išbandykite šį receptą, tikrai nenusivilsite.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės500 gramų
-
Kiauliena500 gramų
-
Druska10 gramų
-
Malti juodieji pipirai7 gramai
-
Dešros apvalkalas (žarnos)2 vnt. (Kiekvieno ilgis 25 cm.)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
-
Reklama
-
3. Mėsą nuplaukite, supjaustykite mažais gabalėliais.
-
4. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Užpildykite žarną gauta mase. Kraštus būtinai užriškite siūlu.
-
6. Dėkite dešrą ant kepimo skardos.
-
Reklama
-
7. Nusiųskite jį į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių, 35-40 minučių. Kad dešra nesprogtų, pradurkite ją keliose vietose adata.
-
8. Namų dešra su bulvėmis yra paruošta! Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama