Braunis su varške ir vyšniomis

Braunis su varške ir vyšniomis

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Braunis yra vienas populiariausių amerikietiškų desertų. Jis vis labiau užkariauja žmonių širdis visame pasaulyje. Ir mes neatsiliksime! Pasigaminkime šį gardų pyragą kartu pagal mano receptą. Patiekalo pavadinimas aiškiai rodo, kad jis turėtų būti rudas, t. y. į tešlą dėsime šokolado. Siūlau paskaityti, kaip pasigaminti pyragą su varške ir vyšniomis. Gaunasi labai sodraus skonio ir sultingo rūgštumo.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Juodasis šokoladas
    100 gramų
  • Sviestas
    120 gramų
  • Miltai
    150 gramų
  • Cukrus
    150 gramų
  • Varškė
    300 gramų
  • Vyšnios
    400 gramų (be kauliukų)
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šokoladą su sviestu ištirpinkite vandens vonelėje.
    1. Šokoladą su sviestu ištirpinkite vandens vonelėje.
  • Vanilinį cukrų išplakite mikseriu su druska, 2 kiaušiniais ir 50 gramų cukraus.
    2. Vanilinį cukrų išplakite mikseriu su druska, 2 kiaušiniais ir 50 gramų cukraus.
  • Reklama
  • Tuo tarpu paruoškite varškės įdarą. Mikseriu sumaišykite cukrų su kiaušiniais ir varške.
    3. Tuo tarpu paruoškite varškės įdarą. Mikseriu sumaišykite cukrų su kiaušiniais ir varške.
  • Kai ištirpęs šokoladas šiek tiek atvės, supilkite jį į išplaktus kiaušinius. Išmaišykite tešlą.
    4. Kai ištirpęs šokoladas šiek tiek atvės, supilkite jį į išplaktus kiaušinius. Išmaišykite tešlą.
  • Reklama
  • Į būsimą tešlą persijokite miltus su kepimo milteliais. Dar kartą viską išmaišykite.
    5. Į būsimą tešlą persijokite miltus su kepimo milteliais. Dar kartą viską išmaišykite.
  • Kepimo skardą (geriausia stačiakampę) ištepkite sviestu (arba išklokite kepimo popieriumi). Ant dugno supilkite 1/3 tešlos.
    6. Kepimo skardą (geriausia stačiakampę) ištepkite sviestu (arba išklokite kepimo popieriumi). Ant dugno supilkite 1/3 tešlos.
  • Reklama
  • Tada ant tešlos užpilkite pusę varškės įdaro. Išdėliokite šiek tiek uogų. Sluoksniuokite tešlą pakaitomis.
    7. Tada ant tešlos užpilkite pusę varškės įdaro. Išdėliokite šiek tiek uogų. Sluoksniuokite tešlą pakaitomis.
  • Kepkite pyragą orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 45 minutes.
    8. Kepkite pyragą orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 45 minutes.
  • Reklama
  • Paruoštą pyragą reikia visiškai atvėsinti ir patiekti.
    9. Paruoštą pyragą reikia visiškai atvėsinti ir patiekti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai