Žagarėliai su mineraliniu vandeniu
3.5 (10 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Dalinuosi labai skaniu žagarėlių receptu. Kad atrodytų apetitiškiau, ant viršaus geriau pabarstyti cukraus pudra. Tešla žagarėliams ruošiama naudojant mineralinį vandenį. Dėl to jie iškepa labai traškūs ir skanūs. Atkreipkite dėmesį į receptą!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mineralinis vanduo0.5 stiklinės
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejusarbatinis šaukštelis (tešlai)
-
Miltai1.5 stiklinės
-
Cukraus pudra1 šaukštas
-
Aliejuspagal poreikį (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Į dubenį supilkite miltus, suberkite cukrų.
-
Reklama
-
3. Išmaišykite ir užpilkite mineraliniu vandeniu.
-
4. Supilkite augalinį aliejų, minkykite tešlą.
-
Reklama
-
5. Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu.
-
6. Išpjaukite stačiakampius ir centre padarykite įpjovas.
-
Reklama
-
7. Pasukite vieną kraštą per skylę. Įkaitinkite augalinį aliejų, žagarėlius ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama