Žagarėliai su mineraliniu vandeniu

Žagarėliai su mineraliniu vandeniu

3.5 (10 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Dalinuosi labai skaniu žagarėlių receptu. Kad atrodytų apetitiškiau, ant viršaus geriau pabarstyti cukraus pudra. Tešla žagarėliams ruošiama naudojant mineralinį vandenį. Dėl to jie iškepa labai traškūs ir skanūs. Atkreipkite dėmesį į receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mineralinis vanduo
    0.5 stiklinės
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    arbatinis šaukštelis (tešlai)
  • Miltai
    1.5 stiklinės
  • Cukraus pudra
    1 šaukštas
  • Aliejus
    pagal poreikį (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Į dubenį supilkite miltus, suberkite cukrų.
    2. Į dubenį supilkite miltus, suberkite cukrų.
  • Reklama
  • Išmaišykite ir užpilkite mineraliniu vandeniu.
    3. Išmaišykite ir užpilkite mineraliniu vandeniu.
  • Supilkite augalinį aliejų, minkykite tešlą.
    4. Supilkite augalinį aliejų, minkykite tešlą.
  • Reklama
  • Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu.
    5. Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu.
  • Išpjaukite stačiakampius ir centre padarykite įpjovas.
    6. Išpjaukite stačiakampius ir centre padarykite įpjovas.
  • Reklama
  • Pasukite vieną kraštą per skylę. Įkaitinkite augalinį aliejų, žagarėlius ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
    7. Pasukite vieną kraštą per skylę. Įkaitinkite augalinį aliejų, žagarėlius ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Skanaus.
    8. Skanaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.5/5 (10 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai