Žagarėliai su majonezu

Žagarėliai su majonezu

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Pagal šį receptą galite iškepti žagarėlius vos per 15–20 minučių ir pavaišinti savo pakviestus svečius nuostabiu skoniu. Jie bus labai patenkinti! Žagarėliams paruošti galite naudoti parduotuvėje pirktą arba naminį majonezą. Geriausia naudoti aukščiausios rūšies miltus.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Augalinis aliejus
    100 mililitrų
  • Miltai
    250~300 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    3~4 šaukštai
  • Majonezas
    20~30 gramų
  • Gazuotas vanduo
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Actas
    1/4 arbatinio šaukštelio (gesinti sodą)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir cukraus.
    1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir cukraus.
  • Viską sumaišykite ir įdėkite majonezo.
    2. Viską sumaišykite ir įdėkite majonezo.
  • Reklama
  • Dar kartą viską gerai išmaišykite. Įdėkite sodos, kurią užgesinate actu.
    3. Dar kartą viską gerai išmaišykite. Įdėkite sodos, kurią užgesinate actu.
  • Sudėkite persijotus miltus.
    4. Sudėkite persijotus miltus.
  • Reklama
  • Minkykite tešlą rankomis ir palikite 15-20 minučių, uždengę rankšluosčiu.
    5. Minkykite tešlą rankomis ir palikite 15-20 minučių, uždengę rankšluosčiu.
  • Tada tešlą iškočiokite į sluoksnį, naudodami kočėlą.
    6. Tada tešlą iškočiokite į sluoksnį, naudodami kočėlą.
  • Reklama
  • Supjaustykite jį stačiakampiais. Kiekvieno centre padarykite skylę ir per ją perverkite vieną kraštą.
    7. Supjaustykite jį stačiakampiais. Kiekvieno centre padarykite skylę ir per ją perverkite vieną kraštą.
  • Kepkite žagarėlius keptuvėje su augaliniu aliejumi iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    8. Kepkite žagarėlius keptuvėje su augaliniu aliejumi iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Štai kokius žagarėlius gavome!
    9. Štai kokius žagarėlius gavome!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai