Žagarėliai su majonezu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Pagal šį receptą galite iškepti žagarėlius vos per 15–20 minučių ir pavaišinti savo pakviestus svečius nuostabiu skoniu. Jie bus labai patenkinti! Žagarėliams paruošti galite naudoti parduotuvėje pirktą arba naminį majonezą. Geriausia naudoti aukščiausios rūšies miltus.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Augalinis aliejus100 mililitrų
-
Miltai250~300 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus3~4 šaukštai
-
Majonezas20~30 gramų
-
Gazuotas vanduo0,5 arbatinio šaukštelio
-
Actas1/4 arbatinio šaukštelio (gesinti sodą)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir cukraus.
-
2. Viską sumaišykite ir įdėkite majonezo.
-
Reklama
-
3. Dar kartą viską gerai išmaišykite. Įdėkite sodos, kurią užgesinate actu.
-
4. Sudėkite persijotus miltus.
-
Reklama
-
5. Minkykite tešlą rankomis ir palikite 15-20 minučių, uždengę rankšluosčiu.
-
6. Tada tešlą iškočiokite į sluoksnį, naudodami kočėlą.
-
Reklama
-
7. Supjaustykite jį stačiakampiais. Kiekvieno centre padarykite skylę ir per ją perverkite vieną kraštą.
-
8. Kepkite žagarėlius keptuvėje su augaliniu aliejumi iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
9. Štai kokius žagarėlius gavome!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama