Vyšnių želė žiemai su želatina
5 (1 įvertinimai)
20 Porcijos
4 val.
Apie receptą
Vyšnios yra mėgstamas vaikų ir suaugusiųjų delikatesas. Šią uogą galima paruošti įvairiais būdais, vienas iš neįprastų – vyšnių želė žiemai su želatina. Vyšnios gaunasi kaip šviežios. Natūrali vyšnių želė žiemai su želatina ne tik patrauklus smaližiams, bet ir atrodo neįtikėtinai gardžiai. Be to, ją galima naudoti kepiniams kaip įdarą. Rūgštus skonis puikiai dera su saldžiais kepiniais.
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vyšnios1 kilogramas
-
Cukrus1 kilogramas
-
Želatina20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Vyšnias kruopščiai nuplaukite ir išimkite kauliukus. Tada pabarstykite cukrumi ir uždėkite ant ugnies.
-
Reklama
-
3. Kol vyšnios verda, praskieskite želatiną vandeniu ir leiskite jai pastovėti. Tuo tarpu nepamirškite nuolat maišyti vyšnių.
-
4. Kai uogienė pavirs apie pusvalandį, supilkite želatiną ir troškinkite ant silpnos ugnies dar 10 minučių. Tarp želatinos ir virimo galite padaryti kelių valandų pertrauką ir uogienę pavirinti kelis kartus (dėl tirštumo ir spalvos).
-
Reklama
-
5. Supilkite paruoštą uogienę į stiklainius, užsukite ir padėkite į vietą. Ji labai gerai laikoma ne tik rūsyje, bet ir sandėliuke.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama