Vyšnių gira
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
72 val.
Apie receptą
Vyšnių gira – ir skanu, ir sveika. Jei dar nebandėte, tuomet turėtumėte išmokti šį paprastą receptą ir mėgautis išskirtiniu vyšnių skoniu. Trys dienos - ir gira paruošta! Vyšnių gira yra savotiška egzotika, bet pabandykite karštą vasaros dieną - norėsite dar ir dar. Tokia gera gira. Cukraus kiekį galite keisti pagal savo skonį.
Paskirtis: Gėrimų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vyšnios1 kilogramas
-
Vanduo2 litrai
-
Cukrus150~200 gramų
-
Razinos6~7 vnt
-
Sausos mielės1 gramas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vyšnias užpilkite vandeniu ir virkite 5 minutes. Sultinį supilkite į stiklainį, iš vyšnių išspauskite sultis.
-
2. Įberkite cukraus ir atvėsinkite iki 25 laipsnių.
-
Reklama
-
3. Į šiltas sultis įdėkite mielių.
-
4. Atvėsusį sultinį su sultimis supilti į stiklainį, suberti razinas. Uždarykite marle ir palikite fermentuotis 2 dienas. Tada perkoškite, suberkite dar 6 razinas ir padėkite į šaltą vietą fermentacijai.
-
Reklama
-
5. Po dienos galite naudoti girą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama