Grikių užkepėlė su mėsa ir grybais

Grikių užkepėlė su mėsa ir grybais

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei liko virtų grikių ir nežinote, kur juos dėti, užkepėlės variantas visada ateis į pagalbą. Grikiai yra labai sveiki ir iš jų galite ruošti daugybę patiekalų. Šiai užkepėlei paruošti naudojame jau išvirtus grikius. Į užkepėlę galite įdėti pomidorų. Šis užkepėlė gali būti puiki pietums ar vakarienei.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grikiai
    1 stiklinė
  • Mėsa
    300 gramų
  • Miško grybai
    200 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Grietinė
    4~5 šaukštai
  • Kiaušinis
    3~4 vnt
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Kietasis sūris
    30 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą supjaustykite ir pakepinkite su svogūnais keptuvėje.
    1. Mėsą supjaustykite ir pakepinkite su svogūnais keptuvėje.
  • Sudėkite grybus. Troškinkite viską kartu, kol mėsa iškeps, apie 20 minučių.
    2. Sudėkite grybus. Troškinkite viską kartu, kol mėsa iškeps, apie 20 minučių.
  • Reklama
  • Sumaišykite su grikiais ir dėkite į kepimo formą.
    3. Sumaišykite su grikiais ir dėkite į kepimo formą.
  • Atskirai išplakite kiaušinius su grietine ir prieskoniais.
    4. Atskirai išplakite kiaušinius su grietine ir prieskoniais.
  • Reklama
  • Šiuo mišiniu užpilkite grikius. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-30 minučių.
    5. Šiuo mišiniu užpilkite grikius. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-30 minučių.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai