Grikių užkepėlė su mėsa ir grybais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei liko virtų grikių ir nežinote, kur juos dėti, užkepėlės variantas visada ateis į pagalbą. Grikiai yra labai sveiki ir iš jų galite ruošti daugybę patiekalų. Šiai užkepėlei paruošti naudojame jau išvirtus grikius. Į užkepėlę galite įdėti pomidorų. Šis užkepėlė gali būti puiki pietums ar vakarienei.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grikiai1 stiklinė
-
Mėsa300 gramų
-
Miško grybai200 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Grietinė4~5 šaukštai
-
Kiaušinis3~4 vnt
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Kietasis sūris30 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą supjaustykite ir pakepinkite su svogūnais keptuvėje.
-
2. Sudėkite grybus. Troškinkite viską kartu, kol mėsa iškeps, apie 20 minučių.
-
Reklama
-
3. Sumaišykite su grikiais ir dėkite į kepimo formą.
-
4. Atskirai išplakite kiaušinius su grietine ir prieskoniais.
-
Reklama
-
5. Šiuo mišiniu užpilkite grikius. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-30 minučių.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama