Voveraičių padažas
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Grybų padažas iš voveraičių labai skanus pagardas mėsai, virtoms bulvėms, grikiams... Pagaminti paprasta ir paprasta, svarbiausia rasti gerų voveraičių! Voveraičių grybų padažas – sveikas nekaloringas garnyras, gausiai paįvairinsiantis jūsų stalą! Kai patiekiu, visų nuotaika iškart pakyla. Voveraičių grybų padažas – tikras atradimas vegetarams, puikiai dera su įvairiomis daržovėmis. Tikiuosi, kad jums patiks voveraičių padažo receptas. Sėkmės gaminant ir gero apetito!
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grietinėlė200 gramų (10% riebumo)
-
Voveraitės300 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Svogūnai2 vnt
-
Malti pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Grybus nuplaukite ir nusausinkite.
-
2. Susmulkinkite voveraites.
-
Reklama
-
3. Išvirkite voveraites.
-
4. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite.
-
Reklama
-
5. Sudėkite į sietelį voveraites ir nuvarvinkite visą skystį. Dėkite į keptuvę ir kepkite 7-10 minučių su svogūnais.
-
6. Supilkite grietinėlę, virkite 5-10 minučių, kol padažas sutirštės. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama