Voveraičių padažas

Voveraičių padažas

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Grybų padažas iš voveraičių labai skanus pagardas mėsai, virtoms bulvėms, grikiams... Pagaminti paprasta ir paprasta, svarbiausia rasti gerų voveraičių! Voveraičių grybų padažas – sveikas nekaloringas garnyras, gausiai paįvairinsiantis jūsų stalą! Kai patiekiu, visų nuotaika iškart pakyla. Voveraičių grybų padažas – tikras atradimas vegetarams, puikiai dera su įvairiomis daržovėmis. Tikiuosi, kad jums patiks voveraičių padažo receptas. Sėkmės gaminant ir gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grietinėlė
    200 gramų (10% riebumo)
  • Voveraitės
    300 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Malti pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Grybus nuplaukite ir nusausinkite.
    1. Grybus nuplaukite ir nusausinkite.
  • Susmulkinkite voveraites.
    2. Susmulkinkite voveraites.
  • Reklama
  • Išvirkite voveraites.
    3. Išvirkite voveraites.
  • Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite.
    4. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite.
  • Reklama
  • Sudėkite į sietelį voveraites ir nuvarvinkite visą skystį. Dėkite į keptuvę ir kepkite 7-10 minučių su svogūnais.
    5. Sudėkite į sietelį voveraites ir nuvarvinkite visą skystį. Dėkite į keptuvę ir kepkite 7-10 minučių su svogūnais.
  • Supilkite grietinėlę, virkite 5-10 minučių, kol padažas sutirštės. Gero apetito!
    6. Supilkite grietinėlę, virkite 5-10 minučių, kol padažas sutirštės. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai