Voveraičių padažas

Voveraičių padažas

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Grybų padažas iš voveraičių labai skanus pagardas mėsai, virtoms bulvėms, grikiams... Pagaminti paprasta ir paprasta, svarbiausia rasti gerų voveraičių! Voveraičių grybų padažas – sveikas nekaloringas garnyras, gausiai paįvairinsiantis jūsų stalą! Kai patiekiu, visų nuotaika iškart pakyla. Voveraičių grybų padažas – tikras atradimas vegetarams, puikiai dera su įvairiomis daržovėmis. Tikiuosi, kad jums patiks voveraičių padažo receptas. Sėkmės gaminant ir gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grietinėlė
    200 gramų (10% riebumo)
  • Voveraitės
    300 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Malti pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Grybus nuplaukite ir nusausinkite.
    1. Grybus nuplaukite ir nusausinkite.
  • Susmulkinkite voveraites.
    2. Susmulkinkite voveraites.
  • Reklama
  • Išvirkite voveraites.
    3. Išvirkite voveraites.
  • Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite.
    4. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite.
  • Reklama
  • Sudėkite į sietelį voveraites ir nuvarvinkite visą skystį. Dėkite į keptuvę ir kepkite 7-10 minučių su svogūnais.
    5. Sudėkite į sietelį voveraites ir nuvarvinkite visą skystį. Dėkite į keptuvę ir kepkite 7-10 minučių su svogūnais.
  • Supilkite grietinėlę, virkite 5-10 minučių, kol padažas sutirštės. Gero apetito!
    6. Supilkite grietinėlę, virkite 5-10 minučių, kol padažas sutirštės. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai