Vitamininės salotos žiemai

Vitamininės salotos žiemai

5 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
8 val.

Apie receptą

Žiemai paruoškite skanias vitaminingas kopūstų, svogūnų ir paprikų salotas. Naudingos salotos padės bet kuriuo metu! Žiemą vitaminų galite gauti ne tik tabletėmis. Vasarą ar rudenį konservuokite skanias vitaminų salotas žiemai, tai bus puikus skanėstas jums ir jūsų svečiams. Salotoms paruošti reikės baltųjų kopūstų, saldžiųjų paprikų, geriausia raudonųjų, kad salotos išeitų ryškesnės, ir įprastų svogūnų.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baltasis kopūstas
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    200 gramų
  • Paprika
    200 gramų
  • Cukrus
    70 gramų
  • Druska
    12 gramų
  • Actas
    60 gramų (9%)
  • Augalinis aliejus
    70 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Kopūstą supjaustykite juostelėmis.
    2. Kopūstą supjaustykite juostelėmis.
  • Reklama
  • Saldžiąsias paprikas ir svogūnus supjaustykite juostelėmis.
    3. Saldžiąsias paprikas ir svogūnus supjaustykite juostelėmis.
  • Visas daržoves sudėkite į puodą.
    4. Visas daržoves sudėkite į puodą.
  • Reklama
  • Įdėkite cukraus ir druskos.
    5. Įdėkite cukraus ir druskos.
  • Supilkite augalinį aliejų.
    6. Supilkite augalinį aliejų.
  • Reklama
  • Troškinkite salotas 20-25 minutes ant vidutinės ugnies, daržovės nusistovės, išskirs sultis ir taps minkštesnės. Supilkite actą, išmaišyk...
    7. Troškinkite salotas 20-25 minutes ant vidutinės ugnies, daržovės nusistovės, išskirs sultis ir taps minkštesnės. Supilkite actą, išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes.
  • Paruoštas karštas salotas sudėkite į švarius, sterilizuotus stiklainius. Užpildykite daržovėmis ir susidariusiomis sultimis.
    8. Paruoštas karštas salotas sudėkite į švarius, sterilizuotus stiklainius. Užpildykite daržovėmis ir susidariusiomis sultimis.
  • Reklama
  • Užsukite stiklainius dangteliais ir palikite atvėsti po antklode.
    9. Užsukite stiklainius dangteliais ir palikite atvėsti po antklode.
  • Salotų derlius: 3 stiklainiai po 500 gramų. Paruoštas salotas laikykite vėsioje vietoje iki žiemos. Gero apetito!
    10. Salotų derlius: 3 stiklainiai po 500 gramų. Paruoštas salotas laikykite vėsioje vietoje iki žiemos. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai