Vištienos vyniotinis su sūriu ir rukola
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Vos per 15-20 minučių siūlau pasigaminti nepaprastai skanų, skanų ir sveiką karštą patiekalą. Išmokysiu pasigaminti vištienos vyniotinį su sūriu ir rukola. Rekomenduoju šį receptą! Iš karto noriu atkreipti dėmesį į tai, kad iš vyniotinio galima pagaminti vieną didelį arba iš karto porcijas. Man labiau patinka antrasis variantas, o virtuvėje užtrunka minimaliai laiko. Įdarui šiuo atveju naudojamas ožkos sūris, tačiau galite naudoti bet kokį kitą mėgstamą sūrį. Kepant vištiena tampa minkšta, sultinga ir išlaiko aukso rudą plutą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištos krūtinėlė4 vnt
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Arugula100 gramų
-
Ožkos sūris100 gramų
-
Alyvuogių aliejus1~2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia įjunkite orkaitę, leiskite įkaisti iki 220 laipsnių. Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir atsargiai sumuškite po maistine plėvele.
-
2. Įtrinkite šiek tiek druska ir pipirais pagal skonį. Ant viršaus uždėkite saują rukolos ir sūrio.
-
Reklama
-
3. Atsargiai susukite ritinį ir pritvirtinkite dantų krapštukais.
-
4. Dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi (geriausia naudoti keptuvę, kurią vėliau būtų galima dėti į orkaitę) ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos. Tada pašaukite į orkaitę ir kepkite, kol visiškai iškeps (10-12 minučių).
-
Reklama
-
5. Vištienos vyniotinis su sūriu ir rukola yra paruoštas. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama