Vištienos vyniotinis su sūriu ir rukola
5 (2 įvertinimai)
								4  Porcijos
						
								20 min.
						Apie receptą
Vos per 15-20 minučių siūlau pasigaminti nepaprastai skanų, skanų ir sveiką karštą patiekalą. Išmokysiu pasigaminti vištienos vyniotinį su sūriu ir rukola. Rekomenduoju šį receptą! Iš karto noriu atkreipti dėmesį į tai, kad iš vyniotinio galima pagaminti vieną didelį arba iš karto porcijas. Man labiau patinka antrasis variantas, o virtuvėje užtrunka minimaliai laiko. Įdarui šiuo atveju naudojamas ožkos sūris, tačiau galite naudoti bet kokį kitą mėgstamą sūrį. Kepant vištiena tampa minkšta, sultinga ir išlaiko aukso rudą plutą.
Paskirtis: Pietų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Paukštiena / 
					# Pieno produktaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Vištos krūtinėlė4 vnt
- 
													Druska ir pipiraipagal skonį
- 
													Arugula100 gramų
- 
													Ožkos sūris100 gramų
- 
													Alyvuogių aliejus1~2 šaukštai
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Pirmiausia įjunkite orkaitę, leiskite įkaisti iki 220 laipsnių. Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir atsargiai sumuškite po maistine plėvele. 1. Pirmiausia įjunkite orkaitę, leiskite įkaisti iki 220 laipsnių. Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir atsargiai sumuškite po maistine plėvele.
- 
                                                     2. Įtrinkite šiek tiek druska ir pipirais pagal skonį. Ant viršaus uždėkite saują rukolos ir sūrio. 2. Įtrinkite šiek tiek druska ir pipirais pagal skonį. Ant viršaus uždėkite saują rukolos ir sūrio.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Atsargiai susukite ritinį ir pritvirtinkite dantų krapštukais. 3. Atsargiai susukite ritinį ir pritvirtinkite dantų krapštukais.
- 
                                                     4. Dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi (geriausia naudoti keptuvę, kurią vėliau būtų galima dėti į orkaitę) ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos. Tada pašaukite į orkaitę ir kepkite, kol visiškai iškeps (10-12 minučių). 4. Dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi (geriausia naudoti keptuvę, kurią vėliau būtų galima dėti į orkaitę) ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos. Tada pašaukite į orkaitę ir kepkite, kol visiškai iškeps (10-12 minučių).
- 
Reklama
- 
                                                     5. Vištienos vyniotinis su sūriu ir rukola yra paruoštas. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 5. Vištienos vyniotinis su sūriu ir rukola yra paruoštas. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















