Vištienos suktinukai šoninėje su grybais

Vištienos suktinukai šoninėje su grybais

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Į šoninę suvynioti vištienos suktinukai su grybais – puikus sotus patiekalas kasdieniam ar šventiniam stalui. Šoninės dėka vištiena išlaiko sultingumą ir kepdama neišsausėja. Norėdami užpildyti suktinukus, galite naudoti bet kokius grybus.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    400 gramų
  • Grybai
    200 gramų (virtas)
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Šoninė
    200 gramų (virta
  • Aliejus
    20 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Kiekvieną vištienos filė perpjaukite išilgai į dvi dalis.
    2. Kiekvieną vištienos filė perpjaukite išilgai į dvi dalis.
  • Reklama
  • Kiekvieną mėsos gabalą išmuškite virtuviniu plaktuku. Mėsą patogiausia uždengti plėvele, kad ji neplyštų krašteliais.
    3. Kiekvieną mėsos gabalą išmuškite virtuviniu plaktuku. Mėsą patogiausia uždengti plėvele, kad ji neplyštų krašteliais.
  • Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite minutę, kol taps skaidrus. Tada sudėkite grybus į keptuvę. Viską kartu pakepinki...
    4. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite minutę, kol taps skaidrus. Tada sudėkite grybus į keptuvę. Viską kartu pakepinkite 3-5 minutes, kad išgaruotų nuo grybų skystis. Įberkite šiek tiek druskos pagal skonį.
  • Reklama
  • Ant kiekvieno supjaustyto mėsos gabalo uždėkite grybų įdaro.
    5. Ant kiekvieno supjaustyto mėsos gabalo uždėkite grybų įdaro.
  • Užlenkite mėsą aplink kraštus.
    6. Užlenkite mėsą aplink kraštus.
  • Reklama
  • Susukite.
    7. Susukite.
  • Taigi visus suktinukus susukite ir apvyniokite šoninės juostelėmis. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį suktinukus....
    8. Taigi visus suktinukus susukite ir apvyniokite šoninės juostelėmis. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį suktinukus. Ritinėlių viršūnes patepkite augaliniu aliejumi, kad orkaitėje neišdžiūtų. Skardą dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, apie 40 minučių.
  • Reklama
  • Suktinukus sudėkite į lėkštę ir patiekite karštus.
    9. Suktinukus sudėkite į lėkštę ir patiekite karštus.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai