Vištienos suktinukai šoninėje su grybais
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Į šoninę suvynioti vištienos suktinukai su grybais – puikus sotus patiekalas kasdieniam ar šventiniam stalui. Šoninės dėka vištiena išlaiko sultingumą ir kepdama neišsausėja. Norėdami užpildyti suktinukus, galite naudoti bet kokius grybus.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė400 gramų
-
Grybai200 gramų (virtas)
-
Svogūnas1 vnt
-
Šoninė200 gramų (virta
-
Aliejus20 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Kiekvieną vištienos filė perpjaukite išilgai į dvi dalis.
-
Reklama
-
3. Kiekvieną mėsos gabalą išmuškite virtuviniu plaktuku. Mėsą patogiausia uždengti plėvele, kad ji neplyštų krašteliais.
-
4. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite minutę, kol taps skaidrus. Tada sudėkite grybus į keptuvę. Viską kartu pakepinkite 3-5 minutes, kad išgaruotų nuo grybų skystis. Įberkite šiek tiek druskos pagal skonį.
-
Reklama
-
5. Ant kiekvieno supjaustyto mėsos gabalo uždėkite grybų įdaro.
-
6. Užlenkite mėsą aplink kraštus.
-
Reklama
-
7. Susukite.
-
8. Taigi visus suktinukus susukite ir apvyniokite šoninės juostelėmis. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį suktinukus. Ritinėlių viršūnes patepkite augaliniu aliejumi, kad orkaitėje neišdžiūtų. Skardą dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, apie 40 minučių.
-
Reklama
-
9. Suktinukus sudėkite į lėkštę ir patiekite karštus.
-
10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama