Įdarytos vištienos kulšelės su grybais

Įdarytos vištienos kulšelės su grybais

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Neįprastas ir nepaprastai skanus patiekalas – vištienos kulšelės įdarytos grybais. Kulšeles galima paruošti ant šventinio stalo, o įdarui pasirinkti mėgstamus ingredientus. Įdarytos vištienos kulšelės yra ne tik nuostabiai gražios, bet ir nepaprastai skanios. Prieš patiekiant jas galima supjaustyti arba net paimti rankomis. Šio patiekalo akcentas – tik blauzdos oda laiko įdarą. Tai ir patogu, ir estetiška.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kulšelės
    10 vnt
  • Grybai
    200 gramų
  • Sūris
    150 gramų
  • Druska ir pipirai
    1 pagal skonį
  • Svogūnai
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite reikalingus ingredientus.
  • Virtuviniu kirviu turime pašalinti odą ir pašalinti kaulą su mėsa. Čia daugeliui kyla sunkumų.
    2. Virtuviniu kirviu turime pašalinti odą ir pašalinti kaulą su mėsa. Čia daugeliui kyla sunkumų.
  • Reklama
  • Turi likti viena oda. Ją prikimšime su įdaru.
    3. Turi likti viena oda. Ją prikimšime su įdaru.
  • Mėsą supjaustome, suberkite tarkuotą sūrį, pakepintus grybus, druską ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite ir įdarykite kulšeles.
    4. Mėsą supjaustome, suberkite tarkuotą sūrį, pakepintus grybus, druską ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite ir įdarykite kulšeles.
  • Reklama
  • Aš dažniausiai kepu apie 20 kojelių, o man tai užtrunka apie 3 valandas. Kiekis priklauso nuo jūsų.
    5. Aš dažniausiai kepu apie 20 kojelių, o man tai užtrunka apie 3 valandas. Kiekis priklauso nuo jūsų.
  • Kulšeles kepkite apie pusvalandį 180 laipsnių temperatūroje. Naminės įdarytos vištienos kulšelės su grybais patiekiamos porcijomis kartu ...
    6. Kulšeles kepkite apie pusvalandį 180 laipsnių temperatūroje. Naminės įdarytos vištienos kulšelės su grybais patiekiamos porcijomis kartu su garnyru ar šviežiomis daržovėmis, taip pat jas galima gražiai išdėlioti ant didelės lėkštės.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai