Įdarytos vištienos kulšelės su grybais
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Neįprastas ir nepaprastai skanus patiekalas – vištienos kulšelės įdarytos grybais. Kulšeles galima paruošti ant šventinio stalo, o įdarui pasirinkti mėgstamus ingredientus. Įdarytos vištienos kulšelės yra ne tik nuostabiai gražios, bet ir nepaprastai skanios. Prieš patiekiant jas galima supjaustyti arba net paimti rankomis. Šio patiekalo akcentas – tik blauzdos oda laiko įdarą. Tai ir patogu, ir estetiška.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kulšelės10 vnt
-
Grybai200 gramų
-
Sūris150 gramų
-
Druska ir pipirai1 pagal skonį
-
Svogūnai1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikalingus ingredientus.
-
2. Virtuviniu kirviu turime pašalinti odą ir pašalinti kaulą su mėsa. Čia daugeliui kyla sunkumų.
-
Reklama
-
3. Turi likti viena oda. Ją prikimšime su įdaru.
-
4. Mėsą supjaustome, suberkite tarkuotą sūrį, pakepintus grybus, druską ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite ir įdarykite kulšeles.
-
Reklama
-
5. Aš dažniausiai kepu apie 20 kojelių, o man tai užtrunka apie 3 valandas. Kiekis priklauso nuo jūsų.
-
6. Kulšeles kepkite apie pusvalandį 180 laipsnių temperatūroje. Naminės įdarytos vištienos kulšelės su grybais patiekiamos porcijomis kartu su garnyru ar šviežiomis daržovėmis, taip pat jas galima gražiai išdėlioti ant didelės lėkštės.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama