Vištienos sparnelių užkandis

Vištienos sparnelių užkandis

5 (1 įvertinimai)

4

Porcijos

45 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Vištienos sparnelių užkandis puikiai tiks ir šventinei, ir iškylai. Aštrus, su gardžiu baltu padažu šis užkandis akimirksniu bus nušluotas nuo stalo – pamatysite! Ant vištienos sparnelių mėsos neužtenka pagrindiniam patiekalui – bent jau aš taip manau. Asmeniškai esu įsitikinęs, kad vištienos sparnelius geriausia panaudoti ruošiant iš jų užkandžius. Vištienos sparnelių užkandis, kurį aprašiau šiame recepte, labai tinka namų švenčių vaišių ir iškylų ​​metu.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
  • Reikalingi ingredientai:

  • Porai
    25 gramai
  • Kalendra
    25 gramai
  • Majonezas
    100 gramų
  • Grietinė
    100 gramų
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    Pagal skonį
  • Vištienos sparneliai
    1 kilogramas
  • Imbieras
    20 gramų
  • Apelsinas
    1 vnt
  • Sojų padažas
    50 mililitrų
Kaip pagaminti
  • Nedideliame dubenyje sumaišykite smulkiai pjaustytą porą ir kalendrą, įpilkite majonezo, grietinės, druskos, pipirų ir prieskonių.
    1. Nedideliame dubenyje sumaišykite smulkiai pjaustytą porą ir kalendrą, įpilkite majonezo, grietinės, druskos, pipirų ir prieskonių.
  • Gerai išmaišykite ir atidėkite į šalį.
    2. Gerai išmaišykite ir atidėkite į šalį.
  • Vištienos sparnelius nuplauname, po to kiekvieną sparnelį aštriu peiliu supjaustome į 3 dalis (išilgai jungčių ribos).
    3. Vištienos sparnelius nuplauname, po to kiekvieną sparnelį aštriu peiliu supjaustome į 3 dalis (išilgai jungčių ribos).
  • Vištienos sparnelius dėkite į garų puodą.
    4. Vištienos sparnelius dėkite į garų puodą.
  • Ant dvigubo katilo dugno supilkite reikiamą kiekį vandens, užvirkite sparnelius. Garinkite 18-20 minučių užvirus vandeniui.
    5. Ant dvigubo katilo dugno supilkite reikiamą kiekį vandens, užvirkite sparnelius. Garinkite 18-20 minučių užvirus vandeniui.
  • Tuo tarpu į atskirą dubenį sutarkuokite vieno apelsino žievelę ir gabalėlį imbiero šaknies. Ten supilkite sojų sultis ir išspauskite pusė...
    6. Tuo tarpu į atskirą dubenį sutarkuokite vieno apelsino žievelę ir gabalėlį imbiero šaknies. Ten supilkite sojų sultis ir išspauskite pusės apelsino sultis. Gerai išmaišyti.
  • Tuo tarpu sparneliai bus paruošti. Mums reikia visiškai iškeptų sparnelių, kuriems suteiksime traškią plutą.
    7. Tuo tarpu sparneliai bus paruošti. Mums reikia visiškai iškeptų sparnelių, kuriems suteiksime traškią plutą.
  • Kiekvienas vištienos sparnelis yra gerai pamirkytas mūsų paruoštame apelsinų padaže.
    8. Kiekvienas vištienos sparnelis yra gerai pamirkytas mūsų paruoštame apelsinų padaže.
  • Išdėliokite sparnelius ant kepimo skardos, išklotos folija arba kepimo popieriumi. Kepimo skardą dedame į iki 190 laipsnių įkaitintą orka...
    9. Išdėliokite sparnelius ant kepimo skardos, išklotos folija arba kepimo popieriumi. Kepimo skardą dedame į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame sparnelius 3-4 minutes, kol viršutinėje pusėje atsiras plutelė.
  • Kai viršutinė pusė apskrus, apverskite sparnelius, patepkite viršutinę dalį apelsinų padažu ir vėl pašaukite į orkaitę 3-4 minutėms.
    10. Kai viršutinė pusė apskrus, apverskite sparnelius, patepkite viršutinę dalį apelsinų padažu ir vėl pašaukite į orkaitę 3-4 minutėms.
  • Tiesą sakant, po 3-4 minučių kepimo antroje pusėje vištienos sparneliai bus paruošti. Užkandį galite patiekti ir šaltą, ir karštą, su mūs...
    11. Tiesą sakant, po 3-4 minučių kepimo antroje pusėje vištienos sparneliai bus paruošti. Užkandį galite patiekti ir šaltą, ir karštą, su mūsų paruoštu baltuoju padažu pačioje pradžioje.
  • Skanaus!
    12. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai