Vištienos sparneliai pomidorų padaže
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Aštrūs ir aromatingi sparneliai subtiliame padaže – nuostabi vakarienė didelei kompanijai ar šeimai. Jūsų dėmesiui paprastas, bet originalus vištienos sparnelių pomidorų padaže receptas! Norėdami paruošti sparnelius pomidorų padaže, padažą galite pasigaminti patys (pomidorai, prieskoniai, galima dėti dar šiek tiek majonezo), arba galite naudoti jau paruoštą. Asmeniškai man labiau patinka paruoštas pomidorų padažas su kalendra ir gruziniškais prieskoniais: jis idealiai tinka ne tik sparnelių, bet ir kebabų bei kitų rūšių mėsai. Žiūrėkite žemiau pateiktą receptą.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Citrina0.5 vnt
-
Saulėgrąžų aliejus3 šaukštai
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Pomidorų padažas200 mililitrų
-
Sparneliai1 kilogramas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite sparnelius.
-
2. Vištienos sparnelius gerai nuplaukite tekančiu vandeniu ir sudėkite į gilų dubenį.
-
Reklama
-
3. Juos užpilkite pomidorų padažu. Jei norite, pridėkite šviežių žolelių, smulkintų česnakų, o gal ir svogūnų.
-
4. Tada įpilkite saulėgrąžų aliejaus.
-
Reklama
-
5. Išspauskite pusės citrinos sultis. Kruopščiai išmaišykite.
-
6. Paliekame sparnelius pasimarinuoti pusvalandžiui šaldytuve. Tada įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių, išdėliokite sparnelius ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę pusvalandžiui.
-
Reklama
-
7. Sparnelius galite patiekti su žolelėmis, bulvėmis ar šviežiomis daržovėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama