Vištienos širdelės, troškintos su bulvėmis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Ieškodami skanaus ir nebrangaus pagrindinio patiekalo, būtinai atkreipkite dėmesį į vištienos širdelių, troškintų su bulvėmis receptą. Tai labai skanus, gana paprastas ir labai patrauklus patiekalas. Su bulvėmis troškintos vištienos širdelės – puikus pasirinkimas sveikiems ir sotiems šeimos pietums ar vakarienei. Jei pageidaujama, patiekalą galima papildyti pomidorų pasta, kad būtų sodresnė spalva.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvė6~7 vnt
-
Vištienos širdelės300 gramų
-
Svogūnas1 vnt
-
Česnakai1~3 skiltelės
-
Grietinė3~4 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Aliejus1~2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite širdeles ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Kruopščiai nuimkite visas plėveles.
-
2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite ten širdeles. Retkarčiais pamaišant reikia kepti 10 minučių, kad vėliau vištienos širdelės būtų sultingos ir minkštos.
-
Reklama
-
3. Norėdami sutaupyti laiko gaminimui, šalia galite įkaitinti antrą keptuvę. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos. Jei laikas leidžia, į jau iškeptas širdeles galite pridėti svogūnų.
-
4. Paruoškite puodą. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirinkite. Tada suberkite širdeles, svogūnus, pagal skonį druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
5. Uždenkite dangčiu ir palikite troškintis ant vidutinės ugnies. Vištienos širdelių receptą galite papildyti nedideliu kiekiu grietinės likus maždaug 5–7 minutėms iki paruošimo. Prieš patiekdami patiekalą galite pabarstyti žolelėmis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama