Vištienos širdelės, troškintos su bulvėmis

Vištienos širdelės, troškintos su bulvėmis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Ieškodami skanaus ir nebrangaus pagrindinio patiekalo, būtinai atkreipkite dėmesį į vištienos širdelių, troškintų su bulvėmis receptą. Tai labai skanus, gana paprastas ir labai patrauklus patiekalas. Su bulvėmis troškintos vištienos širdelės – puikus pasirinkimas sveikiems ir sotiems šeimos pietums ar vakarienei. Jei pageidaujama, patiekalą galima papildyti pomidorų pasta, kad būtų sodresnė spalva.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvė
    6~7 vnt
  • Vištienos širdelės
    300 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Česnakai
    1~3 skiltelės
  • Grietinė
    3~4 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    1~2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite širdeles ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Kruopščiai nuimkite visas plėveles.
    1. Nuplaukite širdeles ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Kruopščiai nuimkite visas plėveles.
  • Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite ten širdeles. Retkarčiais pamaišant reikia kepti 10 minučių, kad vėliau vištienos ši...
    2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite ten širdeles. Retkarčiais pamaišant reikia kepti 10 minučių, kad vėliau vištienos širdelės būtų sultingos ir minkštos.
  • Reklama
  • Norėdami sutaupyti laiko gaminimui, šalia galite įkaitinti antrą keptuvę. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite an...
    3. Norėdami sutaupyti laiko gaminimui, šalia galite įkaitinti antrą keptuvę. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos. Jei laikas leidžia, į jau iškeptas širdeles galite pridėti svogūnų.
  • Paruoškite puodą. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirinkite. Tada suberki...
    4. Paruoškite puodą. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirinkite. Tada suberkite širdeles, svogūnus, pagal skonį druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Uždenkite dangčiu ir palikite troškintis ant vidutinės ugnies. Vištienos širdelių receptą galite papildyti nedideliu kiekiu grietinės lik...
    5. Uždenkite dangčiu ir palikite troškintis ant vidutinės ugnies. Vištienos širdelių receptą galite papildyti nedideliu kiekiu grietinės likus maždaug 5–7 minutėms iki paruošimo. Prieš patiekdami patiekalą galite pabarstyti žolelėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai